Izlazim s djevojkom ali mi se sviđa netko drugi

Cijelo vrijeme je još uvijek prolazila prstima kroz moju kosu i osjećao sam kako mi diše rekla sam joj da nikad prije nisam učinila ništa slično pa me uhvatila za ruku i vodila jena njeno rame i milovao sam je dok je ona mazila moju kosu. Osjećao sam njeno tijelo uz sebe i njezine prste u kosi i jednostavno sam se počeo topiti. Pogledao sam u nju i sigurno je to vidjela na mom licu. Stalno mislim da bih trebao biti razuman, ali onda mi padnu misli, srce mi počne juriti i... Stvarno ne znam što bih trebao učiniti. Radovi su stali, a nacija je sjedila kod kuće. Puno ljubavi.'To je bilo to, nije znao bi li se smijao, plakao ili masturbirao.
Prekinula je vezu. Nije mogao govoriti, samo ju je pogledao i uzvratio osmijeh. H-ov glas je graknuo, nije mogao odgovoriti, samo je iskašljao "Kako si se snašao?"C se samo nasmijao, cijelo vrijeme cereći se "Kladim se da je tvoj um radio prekovremeno, pitajući se što se događa" "Pa, ona ima stvarno lijepu kuću s puno zakutaka, umjetničkim ateljeom i ogradom za konje. Plesali su ples života zajedno desetljećima, ponekad bliže, ponekad dalje. pa, prepuštati se svojoj fantaziji. Nadam se da vam se sviđa način na koji je nestalo Još gluplje uvijek je moguće, tvoja priča nam to dokazuje! Normalan bračni par, ali muž voli nositi žensku odjeću? A ona mu priznaj da se zaljubila u ženu i s njom postaje intimna! Tvoja normalnost mora budi posebna,ako ti je to normalno!Za mene samo pricas jeftinu pricu o rogonji sa kurvom i idiotom kao bracni par. Zaista cijenim to. Mislio sam da bi vam moglo dosaditi i poklopiti slušalicu.""Pa, čavrljali smo i pili čaj. Ništa drugo nego čekati.
Primaknula se malo bliže i počela prolaziti prstima kroz moju kosu izlazim s djevojkom ali mi se sviđa netko drugi. Stalno osjećam da želim da se ona omota oko mene. C je bio sramežljiv, H je bio drzak, ali dijelili su žestoku inteligenciju i niz tajni.