što su besplatne stranice za upoznavanje

Pravi stalak, ima prekrasne grudi", kažem si, kao da je moja svakodnevna mantra u pripremi zavirivanja niz njezinu bluzu. S obzirom na to da je bila tri godine starija od mene, cijeli život, kao mlada odrasla osoba, bojao sam se otkriti svoje prave osjećaje iz straha da će me mama odvesti kod psihijatra da mi pregleda glavu i možda je tada trebala . Ona je znanstvenica, zapravo geolog, proučava učinke koje globalno zatopljenje ima na najveću prašumu na svijetu, prašumu Aljaske, odnosno nacionalnu prašumu Tongass. Bilo bi smiješno, da je isto tako napaljena, kad sa mnom, kao što sam ja uvijek, kad s njom. Kad se sjetim da je rekla da me voli, pretvaram se da je to rekla ne kao sestra koja to govori svom bratu, nego kao djevojka koja to govori svom ljubavniku.“Da mi je samo ljubavnica”, stalno si mislim, pogotovo kad vidim nešto od nje što ne bih trebao vidjeti, poput bljeska njenog grudnjaka i/ili gaćica. U iskušenju da se naslonim na nju, izbacim jezik, kao da žaba grabi muhu, i poližem joj znoj, dok maštam da joj ližem mačku, umjesto vrata, zamišljam kako mi se jezik polako spušta da ližem sve njeno savršeno tijelo. Oksimoronska u svakom pogledu, čak i nakon što je poznajem cijeli život, Susan je istinska enigma koliko i misterij što su besplatne stranice za upoznavanje. Nakon što sam godinama gledao svoju majku kako se oblači i svlači, imao sam 23 godine, a ona je bila matronska 55-godišnja žena, kada su ona i moj tata poginuli u prometnoj nesreći izlazim s djevojkom ali mi se sviđa netko drugi.

Za usporedbu, ako se ostavi sam i ne prijeti, osim ako nisu ozlijeđeni ili ne zaštite svoje mladunčad, grizli je manje opasan od muškarca koji namjerava seksualno napasti ženu, posebno u divljoj divljini Aljaske. Previše zaljubljen, malo rečeno, svojim golim tijelom, kad god im je skidala odjeću, zamišljao sam Susan kako se svlači umjesto mene. Pognute glave i toliko usredotočene na svoj posao, ne svjesna je mene kako buljim u njezine otkrivene grudi."Obožavam njezine sise. S obrazovanim mozgom, pažljivim razmišljanjem i artikuliranim govorom gospođice Hathaway, kao da je žena iz Wellesleyja obrazovana u umjetnosti umjesto znanosti, posjeduje neusporedivu ljepotu i zaobljeno tijelo velikih grudi Ellie May Clampett iz Beverly Hillbillies. Dobro je što sam tu s njom da je zaštitim od medvjeda i opasnijih, dvonogih grabežljivaca, koji se skrivaju u šumi nadajući se da će naletjeti na nesvjesnu žensku žrtvu seksualnog napada.Čak i nakon što sam je toliko puta prije vidio golu, želeći, nadajući se i uzbuđeni što ću je ponovno vidjeti golu, još uvijek sam uzbuđen samim seksi prizorom njezina niskog dekoltiranog grudnjaka iz pogleda na donju bluzu koje rutinski i nesvjesno daje mi. Iako sam znao da nije u redu zadirati u njihovu privatnost, osjećao sam se kao da sam lovac na krupnu divljač koji se skriva u ormaru s odjećom, umjesto u roletama kako bih spremio svoj plijen.Čekanje da uđu u njihovu sobu i točan trenutak kada su skinuli odjeću, dok su već na mjestu, uvijek je bilo tako uzbudljivo."O, moj Bože! Moja mama skida haljinu i stoji tamo u grudnjaku i gaćicama."Začudo, međutim, kao da je moja mama znala da se skrivam u njezinu ormaru i gledam je kako se skida, možda njezin način na koji mi je omogućio, uvijek bi se okrenula prema meni, kad god bi posegnula iza leđa da otkopča grudnjak. Stajala je pred ogledalom gola, dok je češljala svoju plavu kosu, a kroz vrata njenog ormara s loputama imao sam jasan pogled na prednju i stražnju stranu uz pomoć njezina zrcalnog odraza.

Iskreno, osim što je tako pametna, lijepa i seksi, potpuno svjesna da je moja požuda za njom nečuveno incestuozna, ne razumijem zašto me toliko privlači moja seksi sestra, što je podcjenjivanje, ali jesam.