Upoznavanje 2019. bez aplikacija

Kad završi s drhtanjem, ispere se i spusti slušalicu za tuširanje i zatvori vodu. Nakon nekoliko njih njezina se ruka spušta između nas. Jednom, dvaput, još jedan rub. Stojim mirno dok ona pruža ruku i otključava ga. Prije nego što se zakopča, ponovno prilazi i šapće "Reci mi ponovo" "Volim te" kažem. Znaš da uvijek imaš takav učinak na mene.""Pokrij ga rukom da ne padne na plahte i uđi među mamine noge i pojedi svoj doručak kao dobar dječak.""Da, gospođo.
Tako je dobro štivo i likovi su jednostavno preslatki! Tako sam sretan što si podijelio svoju priču s nama i samo se nadam da će ga pronaći više čitatelja. Sisaj ga jako."Njezin svijet eksplodira dok ja pušim sve što vrijedim. Umjesto toga, prevrnem se i samo čekam. Vrhovi njezinih prstiju pronalaze moja jaja dok poskakuju okolo dok se ja nastavljam stezati.
Njezina druga noga klizi van i ona se kotrlja u mene i miluje me drugom rukom po licu. Malo kasnije mi se vrati u usta i ja ga ližem, navlažim ga i čistim od njezinih tekućina.

Prošla je minuta dahtanja i pružanja ručnika od mog zadnjeg ruba, ali samo dva udarca i odmah sam se vratio na vrh "Fiiive" i grakćem. Svaki put bih obrnuo smjer s vremena na vrijeme, ali ne prečesto.
Povremeno mi stisne orahe. Glava mi se polako počinje bistriti dok odstupam od ruba. Zadirkivanjed odbijen je upravo ono što ON želi. Na komentar ispod: Da, to je NJEGOVA fantazija. To je tako vruće. Jedan, dva, stani, drugi rub. Ležali smo nekoliko minuta. Nježno se ljubimo. Spisateljica je ovu priču s razlogom svrstala u kategoriju 'BDSM', a ne u kategoriju 'Nepristanak/nevoljnost'.. Ne bih uopće imao ništa protiv da pročitam daljnje poglavlje. Naš dogovoreni kod. Da li ga ona zapravo ubacuje?Ne mogu baš reći."O bože, o bože. Kurac mi pucketa, jaja bole. Ona skida ogrlicu s ključem mog kaveza za penis.

Udahnem joj u rame."Reci mi više."kaže ona s prizvukom zadirkivanja u glasu."Budi moj pokorni mali kurac jutros.""Hvala ti što si mi zaključao kurac. U trenutku kada on ikada (ozbiljno) poželi da to prestane, tada se prestaju igrati s kavezom i vraćaju se 'normalnom' seksualnom životu.

To kvari raspoloženje Ako me vidi kako se smijem. Polagani, čvrsti, rastući pritisak. Zatim ga gurne natrag do međunožja."Reci mi koliko me želiš pojesti", pita ona."Želiš li biti moj lizač mačkice?"Kao da se ikad postavlja pitanje da je želim pojesti."Da, molim te", kažem polušapatom, napola cvileći."Vrlo bih te volio polizati upoznavanje 2019. bez aplikacija. Naravno, do prije sekundu nije bilo dovoljno mjesta u kavezu pijetla da se potpuno nabubri. Hvala. Molim te, nemoj me tjerati da svršavam". Dok ona navlači hlače, stojim tamo i samo duboko dišem. Hvala."Boli kao pakleno, ali također čini da mi kukovi lagano potiskuju na nekontrolirani način.
Ona podiže kavez za penis i kaže: "Hajde da te osiguramo za taj dan?" Nekoliko minuta vučenja, punjenja i povlačenja i opet sam u kavezu. Mnogo si više pun ljubavi i pažljiviji otkad smo ga zaključali."Ona se smije: "I volim da kad ti se kurac pokuša očvrsnuti, to kažnjava tvoja jaja za mene.