Spajanje odvoda na umivaonik u kupaonici

Sjajna haljina mi je jako dobro pristajala i osjećala sam se jako dobro u njoj i čak mi se svidjela slaba aroma koja dolazi iz nje.
Još jedno dobro izrađeno i napisano djelo, koje ovaj put daje našim pratiteljima bolji uvid u autoricu i zašto je sviđaju mu se predmeti spajanje odvoda na umivaonik u kupaonici. Troškovi su bili puno veći od PVC-a i trebalo mi je dosta vremena dok nisam skupio hrabrosti kupiti nešto od lateksa.

ne zbog fetiša za njih, ali preferiram široku odjeću (iako usko vezan remenom, a nisam imun na kopče na manžetama) i da ih mogu nositi na otvorenom u javnosti bez privlačenja previše pažnje na sebe. Odlučili smo i iznajmiti perike u stilu paža za odjevne kombinacije. Zagladila sam ga rukama kako bih uklonila neke nabore i uživala u osjećaju;Mislim da mi se jako svidio sjaj i kako sam izgledala nekako seksi. Listić je stigao i odmah sam ga nabacio, ali budući da je još uvijek bio ravna mat finiš, nije me baš toliko oduševio i isprva sam bio malo razočaran, ali nakon što sam ga uklonio i proveo oko sat vremena da ga dovedem do stvarno sjajan sjaj iznutra i izvana i kad sam ga ponovno obukao i vidio sam sebe u ogledalu, znao sam da sam učinio pravu stvar. Moja haljina je bila narančasto-žuta cik-cak, kratkih rukava s porubom do teleta, čizme su bile bijele kože (čini se da se sjećam malo lošije za robu) kao i ručna torba.

Još uvijek nisam previše oduševljen izgledom pripijenih mačjih odijela, ali imam nekoliko pencil suknji koje me tjeraju da čačkam jer je u njima vrlo malo pokreta nogu. Kasnije toga dana vratili smo opremu u prodavaonicu i život se nastavio uobičajeno na fakultetu i kod kuće. Cijena je bila vrlo razumna pa sam naručila jednu u plavoj boji, nisam sigurna zašto sam odabrala plavu, ali čini mi se da joj boja najbolje pristaje. Probudila sam se dok je sunce izbilo na nebo još uvijek u bijeloj haljini i osjećajući se pomalo čudno što mi je sjajni materijal još uvijek oko tijela. Više mi se sviđao dječak kojeg je Edith imala i činilo se da je gledala na 'mog dječaka', oboje su popili priličnu količinu i izgledali su pomalo staklenih očiju. Ležao sam na krevetu i valjao se uokolo uživajući u osjećaju lateksa na svom tijelu i nije prošlo predugo prije nego što sam se uzbudio do ekstrema i uživao u jednom od svojih najboljih vrhunaca ikada.

Tako su svi uživali u ostatku večeri.