Sve što trebam znati o online izlasku

Simon gurne jednu od svojih ruku pod njezina savijena leđa držeći njezinu bolnu dojku na dohvat ruke, a on mijenja dajući joj drugu bradavicu isti tretman kao i prvu. Ili ga želi ili ne želi. Progonili smo grabežljivca u parku, a ja sam radila na tajnom zadatku jer sam jedina djevojka u tom uredu za koju sam se dobrovoljno prijavila da budem mamac."Ona odsutno odgovara.
Ulaz u njenu spavaću sobu je poseban portal u dvorac, ali zbog njezinih čuvara cijela njena kuća ima čarobnu čaroliju, tako da nitko ne može ući bez poziva. On joj vraća posljednji pogled dok se ona nagim tijelom uvija oko jastuka smiješeći se dok tone u san prije nego što on krene u svoj krevet. Slijedi njegov primjer uvijajući se dok se ne vrati na vrh klizeći svojom upaljenom macom natrag preko njegovog natečenog člana.
Stavlja srednji prst na dražilac i oživljava ga. Kosa joj je raširena po jastuku, a oči čvrsto zatvorene. Simon kotrlja Terrina tijela koja se još uvijek trzaju tako da je ona ponovno ispod njega. Pokušava skinuti korzet koji je nosila, ali to je teško učiniti sama, radi dovoljno opušteno da osjeti malo olakšanja;sklizne sa suknje, ali njezina je potreba toliko velika da se ne zamara s podvezicama i čarapama.
"Ovo i ja također je imao suknju koja je bila izrezana na trake tako da ste mogli vidjeti moje noge. Saginje se, uzimajući jedan tvrdi vrh u usta."Ooooooh Michael ooooohhhh", stenje duboko u svoju fantaziju. Zatvorila je vrata svoje spavaće sobe i sigurno ih zaključala kako nitko iz vanjskog svijeta ne bi mogao reći da je tamo. Ona vrišti od svog zadovoljstva silazeći s kreveta. Odlazi u svoju sobu kako bi upotrijebila ono što ju je Simon naučio. Terra viče: "Ohhhhhhhhhhhhhooooo."Dok je obuzima njezino zadovoljstvo, koje ju je tako dugo kontroliralo;tijelo joj se trese i kopča dok se ruši na njegova prsa. Lagano puši po njezinu prorezu od čega je zadrhti. Iznenađena je kako su mu bradavice biserne poput njezinih dok jezikom prelazi preko svake prije nego što se povuče niz sredinu do njegovog korijena koji je do sada mogla osjetiti samo kroz njegove hlače i odlučna je pobrinuti se za njegovo oslobađanje kao što je on učinio za nju . Njezina maca ima jedva ikakvu kosu samo malo prska vrlo svijetlocrvene boje.
Morala je učiniti da to izgleda dobro za zamjenika koji ju je otpratio kući, jer on neće otići a da ne čuje da je brava škljocnula na mjesto. Kada sam se dobrovoljno prijavila da budem mamac, pokušali su me obeshrabriti uskom korzet bluzom zbog koje su mi grudi izgledale kao da će svaki put ispasti, a suknja je možda bila do poda ali je imala dugačke proreze svuda okolo, tako da svaki put Hodao sam, mogli ste vidjeti moje noge."To je moja haljina za večeras", odgovara ona, pokušavajući ga proći.
Vratio sam ga na nisku postavku."On klizi natrag uz njezino tijelo dajući joj dugi mokri poljubac. Odjenula je jednog od infiltratora Ryana, koji je zaštitnik područja Yorka, izbio je rat između Gornje Kanade i Amerike, a dio Yorka je uništen, uključujući i parlament. Ona sklizne rukom na svoju natečenu macu sve što trebam znati o online izlasku. Klizi jezikom duž njezine pukotine zaustavljajući se blizu njezinog klitorisa, dvaput kucne po tantalizeru, uključivši ga, klizi prstom okolo i po površini okrećući tantalizer, njezini sokovi sada slobodno teku, Simon liže i siše svaku kap koju može skliznuti njegov jezik u njezinu mokru cijelu.
Kad je došla do njegovih hlača, pogledala ga je u oči dok ih polako skida."Pružili ste mi takvo zadovoljstvo; želim vam uzvratiti uslugu."Ispustio je tiho zastenjao u grlu dok ga ona iznosi u svoj pogled. On dotakne tantalizer jednom kako bi se vratio u svoje okruženje, ližući joj macu dovodeći je polako, ne propuštajući ni jednu kap."Tantalizer se uključuje ako ga dvaput kucnete, zatim klizite prstom okolo da biste ga povećali", pokazuje joj, "a drugim da biste ga smanjili upoznavanje 2019. bez aplikacija.