Strijelac muškarac izlazi sa ženom ovnom

Nema smisla forsirati, rekla je sama sebi, i otišla na ulicu u koju se ulazila slijepa ulica. Sigurno ne bi bili dovoljno dugo zaključani da to postane problem. Nije shvatila da je to rekla naglas sve dok se žena koja je pozdravljala putnike nije nasmijala.“Da, ovako je cijeli tjedan”, rekla je Laurie."Možda uskoro uopće nećemo letjeti.""Virus?"upitala je Laurie.– Nisam mislio da je tako loše."Ako želimo da tako i ostane..." rekla je žena. Ali nadam se da ćeš razumjeti ako još uvijek ne možemo biti prijatelji.""Imam, ali volio bih da možemo, Ted. Osim, kako je trebala saznati, da nisu. Ali vratio je pozornost na svoju knjigu i više nije podigao pogled prema njoj dok je to činio. Mama razumije, ali ja ne znam za tvog tatu, Laurie.""Teddy", rekla je Jeanne."Laurie ovdje ima tu glupu ideju da si još uvijek ljuta na nas zbog nekih stvari koje su se dogodile u školi strijelac muškarac izlazi sa ženom ovnom. Bilo je dovoljno ugodno jutro, vidjela je nakon tuširanja i odijevanja. Vjerojatno se ionako ne bi trebali okupljati da su stvari tako loše kao što ljudi sada govore.

Nadam se da vam se sviđa kameo koji sam vam dao ovdje!(Pošteno upozorenje svima ostalima: ova priča također uključuje ženu dlakavih nogu. Nekoliko godina van Westa natjeralo je Laurie da zaboravi koliko je kasno kod kuće ostalo hladno. Laurie se brzo prestala obazirati na to jer je bilo previše depresivno pomisliti koliko bi dugo mogla ostati živjeti ovako.

Gotovo joj je bilo drago što je tog prvog dana ponovno zaboravila kupiti britvu u ljekarni;ovo je barem bio nov način da se zabilježi kako vrijeme prolazi. Niti jedna druga trgovina nije bila otvorena. Također si je dopustila da prizna da joj se i dalje ne sviđa ideja o rodbinskoj vezi s tipom kojeg je uglavnom pamtila kao neugodnog, tužnog gubitnika.
Jadni stari tata, koji joj je morao biti oba roditelja od desete godine, koji je naučio svašta o stvarima koje većina muškaraca nikad nije razumjela samo da bi osigurala svu podršku koja joj je bila potrebna u odrastanju, koji je zeznuo imala je uspravnu glavu mnogo puta dok je bila tinejdžerka -- dugovala mu je ovo, i znala je to. Bio je postavljen dosta podalje od rubnika, uz malo brdo i s prostranim travnjacima s obje strane."Mogu se sjetiti gorih mjesta na kojima bih mogao ostati nasukan", rekao je taksist dok je uzimao njezinu uplatu, inzistirajući na kreditnoj kartici i natjeravši Laurie da sama otkine račun."Mogu li i ja, moram priznati", rekla je Laurie otvarajući vrata."Hvala."Bilo je prohladno. I ti i Ted dolazite, bez "ako", "i" ili "ali", razumiješ?""Jer nikad nismo bili svi zajedno, osim na vjenčanju i to je bilo preveliko i ludo za bilo kakvo povezivanje. Ali trenutno je imala veće brige, poput lijepog dugog namakanja!Laurie se probudila nešto iza devet i mirno je ležala u nadi da će naslutiti da bi Ted mogao biti u blizini. Cijela poanta putovanja bila je da se ipak bolje slažu, a da su ostali sami zajedno tko zna koliko dugo...pa, ne bi bilo lako, ali moralo se. Laurie, i sama živahna ekstrovertka koja je bila s prekrasnim ljudima u srednjoškolskoj blagovaonici, sjećala se jadnog starog Teddyja koji je većinu vremena sjedio sam.