Konzervativna aplikacija za upoznavanje australija

Uslijedila je duga stanka. Srce mi je skoro iskočilo iz grudi kad sam prepoznala Albertov glas na drugoj strani linije.
ovo je pogrešno, ali ja sam u plamenu, volim to, volim to i ne mogu prestati, ne želim statippp... Iako njegov poljubac nije bio tako očaravajući kao onaj mladog i živahnijeg Alberta, nije bio bez strasti.
na nekom mjestu gdje se ne trebamo bojati nikoga i ničega.""Znam, mama. Kad sam došla, palac mi je dotaknuo zaobljeni kraj klitorisa, uzrokujući da mi je dupe skočilo s kreveta u nesnosnom užitku, dok su se guzići obrazi napinjali svakim snažnim drhtanjem koje je urlalo kroz moju pičku. Bio sam sretan zbog njih, ali me moja želja dovela gotovo do ruba suza iz razloga koje nisam točno znao.

samo tebe."nisam odgovorio.nisam mogao. Poželio mi je laku noć i uvjeravao me u obećanje da će samo za nas dvoje zadržati ono što je saznao o meni i mom sinu. Sada su mi jezive misli opet silom probijale put u moju lobanju, uzrokujući da nesvjesno smočim gaćice ispod haljine. Ne ovdje u krevetu moga muža, pomislila sam napokon dok je osjetilni dio mene preplavio požudom ostavljajući više mjesta za licemjerje.

Ležali smo na svojim krevetima s telefonskim slušalicama još uvijek postavljenim na ušima, samo dišući i uzdišući. Ipak, moj auto je usporio jer sam se iskreno nadao da ću se predomisliti u zadnji čas konzervativna aplikacija za upoznavanje australija. Klitoris mi je udarao jedan požudan udarac za drugim kada je trosmjerni produženi telefon zazvonio. Duboko sam uzdahnula i zatvorila oči pripremajući se za neizbježno.
Zajebao sam se s divljom napuštenošću. Ruke su mi lutale po cijelom odjevenom tijelu pritišćući svilu jače u moju kožu. Albertu nije trebao tjedan dana da ispuni svoju riječ.

Dugo sam uzdahnuo ne od olakšanja od teške vožnje od stotinu milja, već od besciljne tjeskobe zbog grijeha koji sam namjeravao počiniti."Stigli ste", ženski glas je konačno objavio hrapavim glasom. Lagao bih kad bih poricao da postoji. Sutra ću te čekati u parku Golden Gate." "Čekat ću te tamo..." dahnuo je preko telefona. S tamnim naočalama i lijepo odjevena kao u ljetnu haljinu s pastelnim uzorkom cvjetova, vozila sam autom, križajući ceste koje vode do kalifornijske autoceste 101. Bryanova iskrenost nije bila bez dijela sumnje. Bio je to Albert, moj sin i moj spoj."Vau! Da nije s tablica auta, pomislio bih da je mlađa Kim Basinger."Poljubio me je u desni obraz i nakon usputnih pozdrava, smijeha i još laskanja odlučili smo koristiti njegov auto. Um me zadirkivao ja stranica za upoznavanje houston texas. Već sam mogao vidjeti obronke planine Tamalpais, signalizirajući da sam većdy u županiji Marin. Omotavši ga oko svog golog tijela, žurno sam odjurio u bivšu spavaću sobu svog sina s nogama koje su drhtale ispod mene. Moji mišići su se trzali i treperili, bedra su se snažno mreškala dok je osjećaj rastao do nevjerojatnog intenziteta. Kad se auto zaustavio, sobar mi je otvorio vrata kako bih izišao. Kad sam zatvorio oči i počeo masturbirati kako bih dokrajčio sve veći svrbež u slabinama, umiješao se osjećaj krivnje koji je natjerao da se zaustavim ravno u tragovima.Što mi se događa?grdila sam mentalno.
Odvojila sam usta od Bryanovih i zarila lice u njegova prsa u košulji. Sagnuvši se do razine sluha, Bryan je promrmljao, pitajući jesam li dobro.“Moram ići u krevet”, uspjela sam izdahnuti, pokušavajući umanjiti ljubljenje. Dok otvaramo ovo poglavlje, sa sigurnošću se može reći da sam se, u glavama većine čitatelja serije, pretvorila u drolju dok smo ja i moj svekar udarili u plahte.

Ali jako te trebam... Razmišljao sam o tome da odgovorim nelaskavom primjedbom u želji da ugasim uzavrelu seksualnu vrućinu na mreži. Odjednom sam se zatekla između toga da ne želim zamisliti kako moj dječak drka u mojoj noćnoj odjeći i njegovih moćnih erotskih slika kao upravo to. To je, pomislio je, dobra posljedica prisutnosti mog svekra kod kuće.