Koji izlazi s Emily Blunt

Kad smo se vratili kod njega, brzo sam se presvukao i našli smo se u kuhinji da napravimo grickalice koji izlazi s Emily Blunt.

Popela sam mu se u krilo, pazeći da se ne trljam o njegov osjetljivi kurac. Ben je završio svoj posao i pridružio se mom navijanju u posljednjoj četvrtini utakmice."DA!!! Idemo na SUPER BOWL!!! OPET!!! WOOHOO!!!"Nisam mogao obuzdati svoje uzbuđenje. Potpisao sam, ostavio listić, brzo ustao i krenuli smo van.“Pa, hvala ti na doručku”, rekao je Ben."Odvest ću te kući po tvoj 'sveti' dres i onda natrag u moj?"Zastala sam, nisam sigurna želim li to više raditi. Jučer do sinoć bilo je tako divno iznenađenje.
Ljudi oko mene su bijesno gledali i ušutkavali me. Bio je obožavatelj, ali ne kao ja.
Možda je to bilo sinoć. U jednom trenutku morala sam upotrijebiti oboje i nevoljko sam pustila njegovo. Nagnula sam se da ga poljubim - brzo jer nisam oprala zube - a on mi je uzvratio, držeći me rukama u kosi."Moram se popiškiti i oprati zube.
Nakon što smo se rastali, uživala sam biti sama i ne moram nikome odgovarati."Eto, uspio sam konzervativna aplikacija za upoznavanje australija. Pretpostavila sam da je sinoć bila naša večer, a danas je bila samo šlag na torti prije nego što smo rekli zbogom.

Tijelo mu se opustilo, glava mu je pala na kauč i pustio mi kosu. Bez djece."Zastao je na trenutak."Život je upravo stao na put našem braku i mi smo se udaljili. Mislim da je uživao u mom entuzijazmu, ali više zbog činjenice da su mi grudi bile gole ispod dresa i poskakivale dok sam skakala s kauča za određene predstave.

Zahihotala sam se kad sam primijetila nekoliko "ljubavnih ugriza" na i oko svojih grudi, jedan u podnožju vrata i jedan na stražnjoj strani ramena. Prevrnuo nas je tako da je bio preko mene, ljubeći mi vrat, rame i dolje do mojih grudi.

Oh, a kad smo već kod utakmice, moram se vratiti kući da se obučem. Prilično sam siguran da će te gledati tijekom ove igre biti mučenje..." Nasmiješila sam mu se, dala mu poljubac i vratila se igri. Dolazio je u bar svake večeri kad sam radila za večeru i razgovarali smo i sustizali se. poglavlja u priči o Benu i Miji.

Nekoliko prijatelja mi je tijekom godina smjestilo, ali općenito volim vrijeme koje provodim sam. Ispruživši ruku, zgrabila sam njegova jaja, polako ih kotrljajući, povlačeći i stežući.
SMACK!Njegova ruka udarila me po guzici, a zatim protrljala i stisnula."Mmmm, sad tako volim da me se ujutro probudi!"Nasmijala sam se, okrenula se i sjela."Ozbiljno, ipak, 9 ujutro? Utakmica počinje tek u jedan. Razmjenjivao je svoju igru ​​od moje bradavice do stiskanja cijele dojke i nježnog udaranja dlanom.

Nisam htio ništa pretpostavljati. Gledajući u ogledalo uzdahnula sam. Prešao je preko mene, duboko me ljubeći, a zatim podigao svoje natopljene prste i ruku kako bismo to zajedno mogli očistiti. Ben je sjedio za kuhinjskim pultom i čitao svoj telefon i pijuckao kavu kad sam konačno izašla. Ne mogu vam svima dovoljno zahvaliti za divne povratne informacije o mojoj prvoj priči. Otvorila sam oči, polako, i zastenjala."NE! Jesam li spomenuo koliko MRZIM jutra?"Zastenjala sam i otkotrljala se, pokrivši glavu jastukom. Samo sam mislio...i nadao se...i dijelom priželjkivao...pa, sad nije bilo važno."To ima smisla", rekla sam, nadajući se da sam naišla na hladnokrvnu i pribranu."Mogu se odnositi na uživanje u slobodi da radim bilo što. Trebao bih biti učitelj, profesor čak i da sam htio ići doktorirati, ali ne znam. Ben je osjetio moje oklijevanje i uhvatio me za obraz, natjeravši me da podignem pogled prema njemu."Hej, vidim te kotače kako se tamo okreću", rekao je sa smiješkom lupkajući mi sljepoočnicu.
Prstima sam brzo pročešljala kosu i bila sam spremna za polazak. Kosa mi je bila izgužvana, koža mi je imala prekrasan sjaj i nisam mogla izbrisati glupi osmijeh s lica.