Spojite se na iTunes

Bila je to takva navala, ta moć. Paul me uvijek iznova dovodio do ruba mojih fantazija, a zatim me gurnuo na sljedeću. Zatim sam obukla crveni korzet ispod široke ružičaste sunčane haljine.
Nekoliko tjedana od toga nije bilo ništa, a onda smo na vikend dana rada otputovali u Nags Head. Ostajući pognut, pustio sam rukama da ga miluju po kurac, nokti mi prolaze gore-dolje.

Općenito služim Paulu ili koga on odabere, tako da je prošlo mnogo vremena otkako nisam imala muškarca za istraživanje, da bih mogla provoditi vrijeme s Prošla sam prstima niz njegova prsa. Pišem ih gola ili u donjem rublju. Voljela sam biti podijeljena, pokorna. Dakle....
"Engleski, mislim. Nikada nisam o sebi zapravo razmišljao kao o zamjeni, ali pretpostavljam da sam mogao vidjeti koliko uzbudljivo može biti imati moćnu ulogu kao jednokratnu.
Dva muškarca s kojima me dijelio bila su nevjerojatno velika, osam ili devet inča i debela, i da, potpuno su me izludili. Pročitat ću vaše ostale priče, i siguran sam da su uzbudljive kao i ova serija. Osjećam se sitno i mogu mu se potpuno predati. Uzela sam njegov penis polako i duboko u usta.

Napravila nokte. volio bih da njegov penis bude tvoje veličine, ili malo veći ili malo manji." "To JE iznenađenje, s obzirom na to koliko su ti se svidjela zadnja dva." Ovaj put sam stvarno pocrvenjela.

Našla sam ga na (stranici). Mislim da je naglasak seksi. ".... fizički bio vaš savršen izbor.""Naravno da jesam. "Iznenadit ćeš se ovome." Rekao sam.

Lizao je, i više lizao spojite se na iTunes. Na kraju sam odabrao svoj crveno-crni koji izlazi s Emily Blunt.

Suprotno od onoga kako se inače osjećam. Mogao bih to reći i provesti. Richmond, Virginia je premalen grad i previše konzervativan da bi se u njemu razmetao ako želite zadržati svoj profesionalni ugled.
Neka te tvoji orgazmi odvedu u raj i nazad!!!ja ću čekati. Do početne točke ove priče, bio sam podijeljen s dva muškarca i jednom ženom, svi u potpunosti prema Paulovoj uputi, u njihovoj i njegovoj milosti, ako hoćete.
Odjednom sam znala kako se Paul osjećao toliko puta tijekom naših prvih zajedničkih mjeseci.