Ona emisija iz 70-ih kad počnu izlaziti Jackie i hyde

Vrpca je tu završila.
Tijelo ju je boljelo, a nije bila sigurna zašto. Prokleti Tome, već tri godine dobija znakove, jednom kad je ušla u moju sobu kasno navečer, misleći da spavam ona dodirnuvši mi kurac, otežući me, a kad se nisam mogao ne pomaknuti, pobjegla je iz sobe."rekao je Noah.

Vidjela je još jednu poruku, podižući je."Zdravo dušo, ako ovo čitaš. Noa izađe i zakorači u vodu."Mmmm, lijepo. POSIŠI MI JAJA.. jesam. Ok, tata vidimo se u 5 bok."rekla je. Svi su sjeli jesti, a Noa joj je uz večeru dao čašu vina. Gospođa je brže pomaknula glavu, a zatim je progutala njegovu spermu."Dušo bi i ti htjela sisati kurac svog tate?"upita je Tom. podsjetnik na svaki poseban zagrljaj koji si mi dao , ili trljajući svoje tijelo o moje. Tom je ponovno sjeo na kauč i rekao joj da mu popuši kurac. SVRŠITI!!"Tom je povikao ona emisija iz 70-ih kad počnu izlaziti Jackie i hyde. Popela se stepenicama i obukla svoj ogrtač. Tom i Noah su se zavalili i gledali je kako otvara darove."Zašto to ne odeš isprobati umjesto nas."On je rekao.

Dopuzi do njega i siše ga kao što je imala svog oca. Ruka joj je otišla do vrata, opipavajući ogrlicu u ogledalu."Oh moj."šapnula je. Izlazak."O, ovo je super, dušo, sviđa mi se ovaj film, hvala što si ga našla."rekao je njezin tata. Posegne i pritisne skriveno dugme, sjedalo mu se podigne i položi ga da legne ispod nje. Gledajući je kako silazi, zazviždali su vukom."Čovječe, dušo, izgledaš vrlo seksi."rekao je Noah. Nije ga vidjela, pa se vratio u kuhinju."Hej Noah, ona gleda porno film na TV-u", rekao je Tom Noahu."Hej Susie, zašto se ne popneš stepenicama i presvučeš se, još imamo tave i stol da završimo."viknuo je Noah."Dobro tata."rekla je hrapavim glasom: Čuli su je kako trči gore."Što misliš da će učiniti kad budemo radili vani?"upita Tom."Moramo samo pričekati da ona uđe u film. Osjećam se TAKO DOBRO... Tom uključi video kameru i pridruži im se."BOLJE JE DA SE POJEBIM DUŠO", rekao je.
Večeras ćemo Tom i ja dati ono za što si molio, posljednje tri godine. Da, i pobrinut ću se da nikad ne zaboraviš kroz što si me stavio. Imao je brata, koji bi slikao. Tom se odmaknuo i sjeo. Sinoć je bilo nekako nejasno.
Skrenuvši iza ugla, zatekao je Toma kako gleda u Dongs i Dildo."Što je s jednim od ovih, ovaj mi se sviđa."upita Tom, podižući veliki crni dildo od 12 inča. Uzevši nešto za jelo, na kuhinjskom je stolu pronašla poruku od svog oca."Oprosti što sam propustio jutros, Dušo. Prelistavala je kanale čekajući da joj tata i ujak Tom izađu.