Web stranice za upoznavanje mješovitih rasa

Ako je Tommy bio tip koji je odbio kad mu je žena otišla u dućan, možda je i on bio raspoložen za lijep, bezobrazan telefonski razgovor sa svojom ljupkom šogoricom?To je Lynn sada namjeravala otkriti. Onda im kažem da se okrene.
Uhvatio ju je kako je pogledala, oči su im se na djelić sekunde zatvorile, a onda je samo odjurila i on je zatvorio vrata za sobom. Nevjerojatno je životan i zapravo veći od bilo kojeg od četiri kurca u kojima sam upravo uživao web stranice za upoznavanje mješovitih rasa.

Lynn je bila ona vrsta koja bi momcima okrenula glave;Cathy je uspjela okrenuti samo nekoliko njih. Posegnem okolo i prstimam joj macu dok je jebem u dupe dok opet ne doživi vrhunac..
Duboko u sebi je sumnjala da hoće. Moja guza je u plamenu dok uživam u njegovom divljačkom analnom napadu. Ali to je samo uvod. Toliko sam puta razmišljala o tome", priznala je. Ona to, naravno, radi svoje volje." I dok ona to radi ja ustajem s kauča i prilazim muškarcima. Prošla je pored vrata spavaće sobe svoje sestre i vidjela da su otvorena. I bila je istina. "Sada je jedini koji je ostao onaj koga sam Jašem sa svojom pičkom, onom s monstruoznim, stopala dugim kurac. Cathy je bila nekoliko godina starija od Lynn i, dok su bili mladi i živjeli kod kuće, Cathy je uvijek voljela gospodariti Lynn. Zašto ne biste ostali na telefonu i razgovarali?"Pa što radiš, Tommy, kad su žena i djeca odsutni, a ti si sam kod kuće?"upitala je Lynn."Oh, znaš, gledaj televiziju, čitaj knjigu", rekao je."A ti, Lynn? Kad Roger ode igrati golf?"“Ista stvar”, rekla je. I Cathy je to znala. Sada se podižem s njega, uhvatim ga za kurac, pomaknem ga za jedan centimetar unatrag do onoga što je sada moj široko otvoreni šupak, i snažno tonem prema dolje, uhvatim njegovu masivno debelu osovinu svojim dobro uvježbanim analnim mišićima."Jašem ga ovako dok i on ne rasprši svoj nektar duboko u mene. Bilo je nešto u njegovom glasu što ju je uvijek uzbuđivalo."Tamošnja djeca?"pitala je za svoje dvije nećakinje. Zato idem u ovo luksuzno ljetovalište na prekrasnom tropskom otoku u Pacifiku. "Sljedeći klinac zauzima njegovo mjesto.

"Onda opet pucnem prstima i da moja robinja dođe iza mene i liže mi dupe. Dvije potpuno napaljene i nezadovoljne svekrve razgovaraju telefonom i ovako se uzbuđuju."I kladim se da i ti imaš sve vrste fantazija, zar ne Tommy?"“Naravno”, rekao je."Zašto ne podijeliš jedan od svojih sa mnom, Lynn, a onda ću ti reći jednu svoju.""Moram te upozoriti, neke su moje fantazije prilično gadne."Mnoge Lynnine fantazije bile su prilično predvidljive i usredotočene na određene muškarce o kojima je sanjala, tipove sa savršenim penisima, koji su je jebali na savršen način. Lynn je zamišljala koliko je uzbuđen, slušajući njezinu pokvarenu fantaziju dok je žestoko šakom udarao po kurac. "Ubrzo nakon što stignem ovaj prekrasni, preplanuli oderana sobarica kuca na vrata. Kažem svojoj robinji da stane iza i liže me tamo.

Zatim joj se uvlačim između nogu i klizim ' moj kurac' u njoj, divljački je ševi dok ne poviče u vrhuncu. Bila je sama kod kuće, Tommy je bio sam kod kuće.