Djevojka za zabavljanje na baliju

Sljedećeg tjedna grupa se okupila kako bi odlučila koji će film pogledati djevojka za zabavljanje na baliju. Znaš, prije nekoliko dana, imao sam jako , vrlo ugodan sastanak s Janine Davis iz HR-a i rekla mi je da ti duguje nešto što ti je obećala. Leonard je pronašao jednu, ali Penny je istaknula da im to ne daje puno vremena za jelo.
Prišla je iza Amy i skinula svoju dugu sjajnu kosu s ramena. Nakon dugog umirujućeg postkoitalnog okršaja konačno su se rastali. ruke ispod Janine zrele guzice i povlačeći patentni zatvarač, oslobodila ju je svoje uske suknje, uzevši sa sobom i čipkaste gaćice brzi izlazak u houston tx. Prošla je rukama niz prednji dio Amyine bluze i obuhvatila svoje velike grudi kroz nju. Natočila joj je žestoko piće i sama popila jedno. Zastala je zuriti dolje uAmyno bujno tijelo i sićušan osmijeh na licu.

Spustila se niže i otkopčala suknju te ih povukla i skinula, ponijevši sa sobom svoje neprivlačne tamne tajice. Janine je ustala i krenula prema vratima i uvjerila sebio zaključan. " Janine je otvorila ormar i izvukla bocu pića i dvije čaše. Zaklela sam se da sam imala iskustvo izvan tijela." Razmislila je na trenutak. Dakle, to je na meni!"Vrisnuo je zadnji dio. Namočila je Amyine prste i usne dok se hvatala za glavu, prisiljavajući joj lice da se zategne uz grčevu mačku. Njih dvoje su odjednom bili posvuda jedno na drugo.. Nasmijala se kad je čula kako Amy otpušta stenjanje i to je bila glazba za njezine uši. Predsjednik Sveučilišta bio je domaćin druženja na kojem su pozvali brojne fizičare da stanu iza svog otkrića kako bi im pomogli u dobivanju Nobelove nagrade. Ušao je u stan dok je Penny bila na svom laptopu, "Hej, razmišljala sam o tome što želim raditi večeras i uopće nisam uzeo u obzir tvoj osjećaj."Zalupio je vrata.