Kelsey dating bez filtera

Naslonio sam se na zid i čučnuo nad njezinim licem."Što radiš?"upitala je s užasom.“Drži usta otvorena.”Rekao sam joj bez sumnje. Gledala je dolje, lijevom rukom trljajući moj kurac. Jedna od ruku držala je njezinu guzicu, moj kažiprst na ulazu u njen šupak.

Više me iznenadilo to što je njezin jezik pronašao put do lizanja oko mog šupka. Nasmiješila se i raširila noge prema meni, prelazeći prstima niz unutarnju stranu bedara."I ti mene želiš poševiti?"upitala je znajući odgovor."Ne. Molimo uništite slike.”Cynthia je bila blizu suza, a u glavi joj se vrtjelo od događaja i konzumiranog alkohola."Znam. Nastavio sam ostavljati tragove ugriza niz njezine osjetljive ruke. Ležeći na Cynthiino svježe tijelo, moj penis još bliže ulasku u nju, moje ruke su fizički manipulirale njezinim grudima. Prvi put sam joj povjerovao."Volim te.jebi me.uhhUhh…”Deset minuta sam zlostavljao Cynthiu s leđa, plahte između njezinih nogu bile su zaprljane njezinom seksualnom tekućinom i znojem kelsey dating bez filtera. Učini to!"Cynthia se pokušala boriti, ali ubrzo je naučila okus mog unutarnjeg dupeta.
Prosi.""Molim te pojebi me."Cynthia je odgovorila, opet bez strasti, posegnuo sam između njezinih nogu i razdvojio joj usne. Oh Cynthia, UHHH.”To je bilo to.
Trljajući naprijed-natrag, dobio sam više podmazivanja od pre-sperme koja se nježno izlijevala iz moje glave penis. Oči su joj bile zatvorene, ostavljajući mi dojam da počinje voljeti napad. Kad je bila na nogama, jedva stajala, desnom rukom se držala, omotavši je oko mog vrata. Osjetio sam kako mi se svaki mišić u tijelu napeo dok se njezin šupak punio mojom bijelom ponudom. Kad sam počeo ulaziti bila je iznenađena. Sviđa im se da ih jebeš.”Stao sam pored kreveta i privukao je bliže. Tijekom tog vremena prisjetio sam se svojih omiljenih iskustava gledajući nju i njezinog ljepotice u posjetu. Zagledan u njezine oči obavijestio sam je o situaciji."Voliš li Petera?"Pitao sam djevojka za zabavljanje na baliju.
U dugim trepavicama jezikom polizao sam joj lice. Znao sam da se nešto događa.Škripa na vratima;vrata koja su se otvorila kad sam znao da su zatvorena.”“Jebi se. Držao sam joj ruke spuštene rukama i još uvijek se prisiljavao na nju s leđa.“Dopusti da te uhvatim.”spomenula je. Nagnuo sam se i otključao je iz njezinih okova do kreveta. Ovaj trenutak bismo dijelili zajedno, ali ja bih ga posjedovao. Također sam je obavijestio o svom znanju u aktivnostima u kojima nije voljela sudjelovati. Nasmiješio sam se, nagnuo naprijed i raskopčao njezinu pristupačnu bluzu. Znajući da moj jezik posjećuje najegzotičniji lokal na njezinu tijelu, probio me je drhtaj moći, prožimajući racionalnu misao i osjetljivost. Peter ih je kupio, ali prema mojim saznanjima nikada ih nije koristio."Jebeno ću vrištati."Pokušala je zaprijetiti.Čvrstim sam stiskom objema rukama čvrsto držao njezinu glavu.
Podigao sam sebe s nje, uklonivši se iz njezina djevičanskog izlaza. Nisam više gledao film nego glumio u njemu. Počeo sam se kretati unutra i van, a njezini sokovi od mace držali su moj ukočeni penis nauljenim u njezinom napetom prostoru.

Cynthia se počela boriti zbog nedostatka svježeg zraka. Bila je mokra i voljna dok sam klizio u nju.“Ohhh.

Više ćete uživati ​​u ovome!”Cynthia je podignula bokove samo toliko više znajući da će se s njom ponašati kao prema životinji s leđa. Znao sam da neće dugo potrajati pa sam je nastavio jebati.“uh, uhh, uhh, uhh.uhhO da, uhh, uhh, uhh.
To je tako lijepo.”Ona je pristojno odgovorila. Podigao sam pogled, a navala sjećanja iz njezinih prošlih prodora flertovala je sa mnom.
Prošaptala sam: "Vidjela sam ti grudi prije."Ne shvaćajući da govorim istinu, Cynthia je odgovorila u skladu s tim, smijući se.“Svaki put kad bi ti i Jason imali seks, gledam.”rekao sam s odvratno zlokobnim osmijehom na licu.”Cynthia je brzo otvorila pijane oči na taj komentar.“Tako..