Izlazi s djevojkom iz druge zemlje

Znaš da si dobrodošao u bilo koje vrijeme."Zatim mu je licem prešao osmijeh. Možeš sjediti sa mnom", ponudila je Lauren."Hvala, ali idem po ručak i vratit ću se kad tvoja maćeha dođe s posla da te pozdravim."Lauren se pokušala nasmiješiti, a ona je kimnula, ali David nije mogao ne primijetiti njezino razočaranje, zbog čega se i sam osjećao pomalo razočaranim izlazi s djevojkom iz druge zemlje. Srce mu je tuklo. Još uvijek nije izdahnuo. Mogao je osjetiti bol izrešetanu u djevojci s rukama omotanim oko njega. Nije se sjećao da je pomaknuo ruke, ali odjednom je njegov desni palac brisao njezine otpale suze.
David je bio samo 5 inča viši od djevojke, ali dok je stajao iznad nje osjećala se mnogo manjom. David je oštro udahnuo i zadržao ga, bojeći se izdahnuti, da bi to moglo pokvariti ovaj trenutak.Čudovište u njemu glasno je prednjalo. Dok su se jecaji polako stišavali, Lauren je podigla glavu i suočila se sa svojom tješicom. Njegova lijeva ruka, prethodno oko njezinih leđa, podigla se kako bi pridržala njezino uzdignuto tijelo uz svoja prsa. Oči su joj bile zamagljene suzama i najbistrijim jezercima koje je ikada vidio. Pokušao je ući kao inače u dnevnu sobu, ali to je više ličilo na slučajni prst na prstima, nervozan da vidi kako će njegova prisutnost biti prihvaćena. Zašto nije prije primijetio?David je ponovno osjetio potrebu za plakanjem. Prijatelji i poznanici dolazili su i odlazili dati njezinom ocu oproštajni blagoslov. Ruka mu se još više podigla sve dok oboje nisu pribili njezino lice uz svoje, čvrsto, ali uplašeno. David i Lauren opet su bili istog mišljenja, jer su oboje bili prisiljeni skočiti sa svojih stolica s obje strane stola kako bi se čvrsto zagrlili. Napisi to!. Nije želio da završi. Progutala je kavu koja je već bila u ustima i nasmiješila se: "Što?"i malo se nasmijao.

Bilo je to dobrodošlo rješenje, budući da se njezino zdravstveno osiguranje pobrinulo za njegove potrebe kemoterapije. Osjećao je kao da mu cijelo tijelo vibrira.