Matchmaking na razini fortnite

nastavak zadovoljstva?""Moj tata je, kao, najbolji rimmer ikad", pohvalio se Jake, očito nesvjestan osjećaja neugodnosti svog prijatelja."Vjerojatno može doći jezikom sve do vaše jetre!"Marcus me pogledao s još većom neugodom. Naše su kožice bjesomučno klizile naprijed-natrag po našim gotovo identičnim glavama pijetlova, a mošnje su nam se ljuljale između nogu s našim sličnim debeljuškastim grudima koje su se pomicale gore-dolje unutar njih. Ipak, bilo je prilično lijepo."Naravno da ne", rekao je Marcus, s polovičnim osmijehom. Primijetio sam da je njegov penis počeo odavati svoj poseban interes za sliku koja je nedvojbeno bljeskala u mozgu svog vlasnika matchmaking na razini fortnite.
Mnogo je više želio naglasiti svoj samopravedni osjećaj velikodušnosti."Mislim, dok sam bio dijete, uvijek si mi govorio koliko je važno dijeliti. i Jakeov jezik mora da je slučajno..." Zastao je kad je vidio da sam više zabavljena nego ljuta i dala sam sve od sebe da umirim njega, "U redu je, Marcuse -- stvarno. Mogao sam te tako lako odbaciti što si nas špijunirao i onda te otjerati, samo kao što si učinio kad si bio u mojoj koži."“To je doista vrlo plemenito od tebe, Jake”, nasmiješila sam se."Ponosan sam na tebe."Shvatila sam da mi prednji dio donjeg dijela pidžame još uvijek gura prema van zbog polutvrde koju sam razvio prije nego što sam ušao u sobu, ali nisam pokušao sakriti svoje uzbuđenje. Kakve god misli imao o Guyu i meni, koliko god smo se nas dvojica muškaraca spajali zajedno u njegovoj jasno živoj mašti, postojano stvrdnjavanje njegova organa sugeriralo je da mu se ideja sviđa."Zar zapravo, kao, 'radite' to zajedno?"upitao je, ne obazirući se na učinak koji jednostavno postavljanje pitanja ima na veličinu njegove muškosti."I još!"Jake se nasmijao s mjesta na kojem je izležao u svojoj stolici izlazi s djevojkom iz druge zemlje.

Jake se ponovno nasmijao dok smo se cerili jedno drugome, dok su naše ruke pokušavale nadmašiti jedna drugu dok su pumpale gore-dolje naše dugačke, debele osovine kao da je ovo igra."Utrkivat ću se s tobom, tata!"dozvao me i bila sam u ogromnom iskušenju da pristanem;njih dvoje koji smo se drkali u nekom djetinjastom natjecanju dok nismo dosegli vrhunac jedan za drugim, pred njegovim prijateljem.