Ds3 razina oružja

Prvih nekoliko kandidata bilo je veliko razočaranje;međutim, gospođa Brie je bila mišljenja da ćemo pronaći dobrog kandidata ako samo ustrajemo. Zapamtite, ja sam jedini koji to smijem izvući iz vas. Želim te stvari, ali ih se i bojim."Gospođa Knauss se smijala kao negativac u Disneyevom filmu i znao sam da će dobiti posao. Stajao sam u blagovaonici raširenih zaostajanja i prstiju spojenih na stražnjem dijelu vrata, dok je gospođa Knauss čučnula i pažljivo pregledavala moja bedra, listove, vulvu i anus, provjeravajući jesam li obavila prihvatljiv posao brijanja i da nije bilo nasumičnih dlačica ili strništa koje sam propustio.“Oko tvog anusa ima nekih malih dlačica koje su ti nedostajale”, hladno me obavijestila sobarica, “za to ćeš morati biti kažnjen”. Zbog jajeta u meni cijeli dan su me trnci u slabinama i činilo se da kad god sam bila usred nečega delikatnog ili kompliciranog, pulsiranje iz jajeta postaje mnogo intenzivnije.
Unatoč svim mojim bore I dalje sam bila raširena, a moje grudi i moj obrijani spol bili su besramno otkriveni.. Sumnjao sam da je taj dokument pravno provediv, ali imao je snažan emocionalni učinak na mene.

Gospođa Knauss je trebala biti obaviještena o tome gdje sam uvijek bio. U početku se fizički kontakt s mojim stidnim usnama činio slučajnim, ali onda sam osjetila kako mi se uvijek iznova miluju donje usne.

Moja idealna težina bila je navedena kao 126 funti, a moja idealna veličina struka bila je navedena kao 24 inča. U roku od nekoliko sekundi donji dio mi je bio vruć i ja sam se migoljio preko krila gospođe Knauss dok je postajalo sve toplije i nježnije. Stražnje dvorište imanja bilo je veće od same kuće. Kako sam bio vezan, nisam mogao vidjeti što je radila iza mene, ali sam čuo otvaranje staklenke i tada sam osjetio kako mi se nešto hladno i masno razmazuje po osjetljivom mesu anusa."Vaša mlada gospođa Brie možda neće biti zainteresirana za rastezanje ovog vašeg čvrstog šupak", komentirala je gospođa Knauss dok je mazala hladnim lubrikantom po mom osjetljivom analnom rascjepu, "međutim; namjeravam ga redovito kršiti." Nakon što je izrekla tu izjavu, gospođa Knauss je gurnula prste pored mog analnog prstena, a zatim istražila duboko u meni.
Osjetila sam kako mi lanac s perlama lagano dodiruje stidne usne dok je visio izvan mog otvora. Pogledala sam Lyndsay i gospođu Knauss molećivim očima, međutim, pogled gospođe Knauss bio je hladan i nesuosjećajan. Prva podnositeljica zahtjeva bila je mlada plavokosa žena otprilike mojih godina, moje visine i građe. Gospođa Knauss me ovako mučila satima. Erotski trnci počeli su u mojim slabinama, ali su se ubrzo proširili na svaki dio mog golog tijela i ostavili me oblivenu ugodnom, opojnom toplinom."Nestašne djevojke poput tebe dobro reagiraju na poigravanje njihovim genitalijama, zar ne?"Gospođa Knauss upitala je zatim gurnula jedan prst u razmak između mojih stidnih usana i gurnula ga u mene."Sviđa ti se to, zar ne?"upitala je gospođa Knauss dok je prstom istraživala unutrašnjost moje vagine, a zatim očešala moju G-točku."Da, gospođo Knauss", odgovorio sam. Otpratila me dolje do prikladno nazvane Kaznene sobe i vezala me za klupu za ropstvo.
Osjećaji paničnog straha i bespomoćnosti natjecali su se s osjećajima seksualnog uzbuđenja. Visoka sam 5'9", što je visoko za ženu, ali gospođa Knauss se nadvisila nad mnom ds3 razina oružja.
Naređeno mi je da stanem s daleko razmaknutim nogama, a Lyndsay i gospođa Knauss zajedno su radile na vezivanju ja između dva stabla.Čvorovi su mi bili vezani oko zapešća i gležnjeva, a zatim sam bio vezan u položaju raširenog orla s užadima vezanim oko debla svakog drveta. Morali smo hodati neko vrijeme prije nego što je Lyndsay našla idealno mjesto da me isproba."Između ta dva stabla", rekla je Lyndsay, pokazujući na dvije mladice, a zatim je odvezla užad koje je donijela i bacila ih na tlo. Gospođa Knauss me ponovno pregledala i pohvalila Dashu na dobro obavljenom poslu.

Mislim da se zvala Cerie (ili možda Siri). A kad mi je konačno otkopčala držače i pomogla mi da ustanem s klupe za ropstvo, noge su mi se klimale i nisam mogao hodati bez pomoći gospođe Knauss. Drveće na koje sam morao biti vezan nije se ni njihalo.
Dahnula sam kad su me sluškinjini prsti otvorili, a zatim se okrenuli, čineći da se osjećam bespomoćno i povrijeđeno."Šteta je da gospođa Brie nikada nije ništa napravila s ovim vašim slatkim stražnjim prolazom", rekla je gospođa Knauss, "tako je ružičasta, uska i ženstvena. Moje tijelo je bilo izloženo, nago i ranjivo na sve zle planove koje su moji otmičari imali na umu. Bio je to vrlo drakonski popis. Moja vulva i anus bili su nepristojno otkriveni i dok je gospođa Knauss stajala iza mene, mogao sam osjetiti kako joj vrhovi prstiju dodiruju nježne nabore mojih stidnih usana, kao i ružičasto meso mog šupka."Lyndsay mi je objasnila kako ne voliš da ti se povrijedi analni rascjep", reče gospođa Knauss klinički, "i poštuje tvoje osjećaje u vezi s tim.