Aplikacija za upoznavanje kik

Obojica nam se naceri dok ga njuši, a zatim omota natopljenom krpom oko svog kuraca i ubrzava svoje drkanje. Radit ću s tobom što želim, a ako to znači da pustim nekog tipa da te razdere prije nego što te bacim natrag Joeu, neka bude tako. Želim osjetiti da spermaš u meni."Susan je preklinjala dok joj se tijelo počelo trzati i grčiti kroz orgazam aplikacija za upoznavanje kik. Sobaru su oči gotovo iskočile kad je otvorio Susanina vrata i ona je zamahnula nogama izlažući mu svoj seks, siguran sam da je bio pravi nered sa svom tom spermom koja je curila van. Potpuno sam razdvojio njezin slatki mali kaput i nagnuo se da joj ponovno sišem bradavice. Nije potrajalo dugo prije nego što smo oboje bili duboko u požudi kada nas je hladan mokri osjećaj kiše koji udara po našoj koži dotjerao još dalje.
Obojici je trebalo nekoliko minuta prije nego što smo uspjeli doći do daha i snage u udovima da se popnemo s auta. Jebi me kao prljava mala kurva.

Volim biti tvoja jebena igračka, tvoja kurva i tvoja kurva!"Počeo sam ujednačavati svoj potisak u duge snažne udare, čineći da joj se cijelo tijelo svaki put zatrese.