Adrien i marinette potajno izlaze iz fanfikcije

Rekla sam mu da ga jako volim čak i ako me ne može u potpunosti zadovoljiti. Sada sam ga duboko pogledao i tiho rekao: "I mama sada mora napraviti doody. Rekla sam mu da se nadam da je shvatio da ga volim i da li možemo voditi ljubav nije utjecalo na to."Planiraš li se zabavljati s nekim drugim?"upitao."Da", odgovorio sam."Rekao sam ti da ću te uvijek voljeti, ali bih volio provesti vrijeme u krevetu s nekim tko me može zadovoljiti."Kimnuo je u znak slaganja, ali je zatim upitao: "Pa tko je to?""U redu", rekao je, činilo se da je apsorbirao ovaj udarac bez ikakvih emocija.“Volio bih da budeš u sobi ako želiš biti”, rekao sam."Da", rekao sam.– Osjećao bih se bolje da si tamo. Otvorio je usta kako bi udahnuo i potok je curio ravno u njega, zbog čega se na trenutak borio da zadrži disanje. Učinilo mi se da je u mislima još uvijek bio u ropstvu onim strogim mladim učiteljima koji su ga kažnjavali zbog lošeg ponašanja dajući mu slabe ocjene u ponašanju."Moglo bi biti zabavno, Marshall, da me nazivaš gospođicom Bennett kad raspravljamo o vašem ponašanju", predložio sam. Počeo je nositi moje obične bijele pamučne gaćice. Naučio je ustati i sagnuti se preko kreveta, a ja bih mu vrlo svečano spustila gaćice. Otkrila sam da mu je zabavnije nositi gaćice. Zavalila sam se na krevet, razvratno raširenih nogu i pozvala ga kažiprstom. Na računalu sam napravio obrazac koji sam dizajnirao tako da liči na vrstu izvještaja koje smo imali u srednjoj školi. Morala sam mu pokazati kako da me zagrije i kruži oko mog klitorisa dok nisam bila spremna da ga hvata jezikom. Jon i ja prije nismo bili na ceremoniji, pa nisam ni sada adrien i marinette potajno izlaze iz fanfikcije. Osjetila sam kako mi mokraća dolazi niz mokraćnu cijev i prvo je curila, a zatim je izbila i pala izravno na Marshallovo iznenađeno lice. Ova priča uključuje disciplinu kao i tjelesne funkcije. Zatim je stavio palčeve u pojas mojih blijedoplavih gaćica francuskog kroja i kliznuo ih dolje i s mojih nogu. To je bio početak da sam ga promatrao kao 57-godišnjeg dječaka kojeg je trebalo disciplinirati ds3 razina oružja. Uvijek je bilo nisko.Često sam mu davao 63 i volio sam psihološki utjecaj koji je imao na njega jer je morao prihvatiti da je podbacio za dva boda. Vidio sam da nije previše navikao piškiti kao djevojčica, ali da je navikao i piškiti u tom položaju nakon što je imao nuždu."O, Jan", rekao je tada visokim glasom, "moj doody sada izlazi!"Promatrao sam kako sam čuo pljusak u WC vodu."Jesi li završio s izradom doodyja?"Pitala sam kao što bi majka pitala svog malog sina."Da, mama", odgovorio je stidljivo.– Napravio sam veliku."Oh, sad sam ponosna na svog velikog dječaka," šiknula sam dok sam doista osjetila curenje u svojoj mački dok sam postajala vlažnija od praćenja njegovog ponašanja u toaletu."Sada uzmi malo toaletnog papira i okreni se da mogu gledati kako brišeš svoju rupu u dnu, dušo", najavila sam.

Ako vam bilo koja od ovih tema smeta, nemojte čitati priču. Spustio se između mojih nogu i s ljubavlju počeo nanositi jezik na moju već mokru pičku.

Onda sam ga počela tjerati da nosi gaćice koje sam nosila dan prije. Rekla sam mu da ga neću napustiti jer mi više ne može biti seksualno uzbudljiv.