Online upoznavanje bez e-pošte

Moje tijelo reagira, sokovi moje mace slijevaju se na njegov penis čineći osovinu glatkijim dok je klizio u i iz mog dupeta. Kratke hlačice su bile jedva dovoljno dugačke da prekriju ožiljak na boku koji sam imao od djetinjstva. Zastao sam na sekundu da uzmem pivo iz hladnjaka blizu ulaznih vrata.Čuo sam kucanje na vratima online upoznavanje bez e-pošte. Dok sam sjedio i spremao se otići i završavao nekoliko manjih prilika i završava na svojoj sljedećoj prezentaciji za posao, dobio sam i neobičnu trenutnu poruku. Trebalo mi je više, više njegovih usana, više njegovog okusa, više njegovog tijela, trebao sam njega.
Nacerio se vrlo seksi osmijeh dok je ulazio, "Nije bilo mnogo u tom području i mislio sam da ću svratiti."Zakolutala sam očima, dvorac nikome nije bio na putu."Hoćeš pivo?"Pružila sam mu hladnu bočicu i vratila se prema spavaćoj sobi na kojoj sam radila. Malo krupnije građe nego što se obično smatra seksi, ali njegov manir i način na koji se nosio bili su vraški uzbudljivi barovi za izlaske u las vegasu.
Njegova je ruka milovala moj obraz nježno me privlačeći bliže za poljubac, drugom rukom pronašao je moje pletenice i povukao mi glavu unatrag, a usne su mu prešle preko mog vrata. Ipak, sve što sam znao bilo je da želim više. Otresla sam se osjećaja i otišla se presvući.