Stvarne fotografije s ruske stranice za upoznavanje

Mislim da nas sada uvlače.""Oh, nadam se! Bit će mi muka ako moram još dugo visjeti naglavačke!"Ubrzo su visjeli s kratke duljine bungee užeta s grede koja se protezala odmah iza platforme za skok. Donalu je rekao: "Podigni svoju sredinu prema gore da ti mogu otkvačiti pojaseve. Samo se nagnite zajedno i dopustite sebi da padnete s platforme.""AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa......." Svijet se ludo vrtio. Aiofe ga je pogledala: "Ne moraš ostati u toj stolici cijelu noć, Donale.""Ne, stavio sam te u ovu popravku.
Kad je stigao do vrha, sluga je otvorio vrata harmonike i izveo ih van: "Hajde, vi ste sljedeći."Prethodni skakač je ušao u lift i on ju je vratio dolje. Lijepo spavaj."Aiofe je poklopila slušalicu dok je Donal sjeo u klupu pored televizije. Obojica idete prvi!"Donal je teško progutao slinu."Mislio sam da skok za dvoje znači dva skoka; prvo jedan, pa drugi?"Poslužitelj se nasmiješio."Moraš platiti dva skoka ako to želiš.
Donal je otišao u zahod i okupao se. Ja .. stvarne fotografije s ruske stranice za upoznavanje.
Tlo ispod njih polako se kolebalo blizu pa daleko, pa opet blizu, pa opet daleko."Još ne znam. Prišli su vratima i pokazali svoje propusnice za bungee jump, omogućivši im besplatan ulazak u park. Aiofe se privila uz njega, a njezina je ruka bila omotana oko njegovog struka. Aiofe je otišla u WC dok je Donal čekao u spavaćoj sobi. Ne brini, bit ću dobro, ljubavi.""Da, vidimo se sutra navečer. Lice joj je bilo golih milimetara od njegova, njezina je ruka bila omotana oko njegovog struka, a jedna od njezinih nogu bila je zapetljana između njegove. gratis dating groningen. Sletjeli su s Aiofe na leđima s Donalom na njoj."Unngh! Ne mogu, nemam nikakvu polugu za odbaciti. Još uvijek držeći njezino lice, pogledao ju je u oči. Boing!Donal je tada zagrlio Aiofein struk stežući zapešća u rukama, dok su se njihova lica, sada pritisnuta jedno o drugo, trljala jedno o drugo.

Poslužitelj je pogledao Aiofe."I ti također!"Aiofe je podigla obrve: "Kako ćemo oboje stajati na toj ljestvici?""Takva su pravila. Molim te, daj mi svoju odjeću."Donal je skinuo odjeću i pružio je Aiofe. Hodali su plovnicom na povratku do parkirališta."Donale", Aiofe je počela govoriti, "tako mi je neugodno. Molim te, zatvori oči."Donal je zatvorio oči i čuo Aiofe kako ulazi u spavaću sobu i ulazi u krevet. Molim te, nemoj pogriješiti."Donal se ponovno srušio.

Poslužitelj je počeo okretati ručicu uzrokujući kliznu gredu i ubrzo su se našli u prostoriji za skakanje izgledajući kao dvije svinje koje vise s kuke na stropu. Aiofe je pogledala na sat."Sada je osamnaest i dvadeset. Stanite tamo!"Donal i Aiofe spustili su pogled i uglas dahnu."Sada slušajte! Kad god budete spremni. Mogli bismo otići nakon posla jedne večeri. samo da se ne brineš, ja nemam AIDS ili bilo što drugo. Dok je prolazio pokraj Donala i Aiofe, primijetio je."Wow! To je bilo super! Svidjet će vam se!"Gledali su sljedećeg skakača kako odlazi gotovo odozdo."Vau, Donale! Pogledaj njegovu...ne, njezinu... Samo pazi na svoje manire, molim te."Donal je ustao, otišao do kreveta veličine queen-size i ušao pored Aiofe.

Recepcionarka joj je dala ključ od kartice i pozvonila za portirnicu."Nemamo torbe", rekla je Aiofe recepcionarki. Reći ću ti kad se svijet prestane vrtjeti.""Da, i meni se vrti u glavi. Prošli su kroz vrata uz zvuke karnevalske glazbe i mirisa slatkiša."Jesi li ugovorila termin za osamnaest i trideset, Aiofe?""Vidiš onaj toranj tamo, onaj s sobicom na vrhu s daskom za skokove koja strši sa strane?"Stigli su do podnožja tornja i promatrali bungee skakače."Vau! Pogledaj kako se vrti oko sebe kao zvijer!"Promatrali su skakača kako poskakuje i konačno se smirio na puko nježno kretanje gore-dolje dok je visio s bungee užeta uz noge.

Ostao je stajati zatvorenih očiju jednu minutu dok Aiofe nije progovorila: "Možeš otvoriti oči sada, glupane."Donal je otvorio oči i vidio Aiofe u krevetu s dekama navučenim do brade.“Trebao bi otići u WC i oprati se”, rekla je. Ideš li ili ne?"Donal je pogledao Aiofe: "Idi, Aiofe. Misliš li da bi nas itko mogao prepoznati?""Mislim da moj muž možda ne bi razumio ako bi saznao da sam ovako visila s tobom.""Mislila sam da ste rekli da vaš muž neće imati ništa protiv?""Ne vezani zajedno, tijelo i noge, ovako! Pitam se koliko će im još trebati da nas vrate gore. Dok su se spuštali u liftu, upitao je Donal."Aiofe, mogu li te držati za ruku?"Nakon stanke, "Donale.