Sarah iz spojeva oko netflixa

Trebale su joj sekunde da locira svoj klitoris.
Emocionalna potreba nije bila zadovoljena s potpuno prljavim seksom koji je imala s Darlom. Otkriće koje je Chloe također mogla osjetiti u trbuhu. Dvije đumbirice odbile su prestati napumpavanje bokova.“Natjeraj me da dođem po tebe”, preklinjala je Darla. Darla se smjestila u sredini s Chloe s lijeve strane i Becom s desne strane. Očajnički je željela još kontakta, pa je čvršće stisnula Chloe. Predigra neka je prokleta. Njezin oralni talent bio je besprijekoran. Chloe je na trenutak pomislila: "Što kažeš na throuple?"ponudila je."Zar nisi slušao kad je rekla da ne želi izlaziti s nama Chlo? Throuple podrazumijeva spoj", podsjetila je Beca svoju zaručnicu.

Beca je odsječno kimnula, a na klimavim nogama tri su žene krenule u spavaću sobu. Sila je vrištala da izađe.

Darla je sjela na pod leđima naslonjena na okvir kreveta, a zatim spustila štapić u središte. Blizanci su se držali u toplom zagrljaju nekoliko minuta prije nego što se Darla vratila u život."U redu, dosta je dupina koji pjevaju na mjesečini dok vodimo slatku ljubav uz vatru sranja.
Crvenokosa je jahala tako nevjerojatno visoko da je uistinu zaboravila da je zaručena.– Toj Beci je uvijek htjelo doći. Kao da je mogla klonirati samu sebe i onda provesti noć s klonom, kako bi bila kao vlastita ljubavnica?Chloe ne bi trebala toliko uzbuditi pomisao da učini nešto tako nesveto i možda zlo, ali sada je svaka stanica u njezinu tijelu vibrirala poput vatre ispod njezine kože. Ne brini, upravo sam izašla iz BDSM-a", rekla je. Darla je točno znala zašto sarah iz spojeva oko netflixa. Blizanci Beale bili su zadovoljni time što su se izgubili u svom grešnom raju sve dok ih poznati glas nije preplašio.

Ipak, Chloe se nije mogla otarasiti osjećaja da nešto nedostaje. Uhvatila je pregršt kose svoje blizanke i odbila popustiti stisak."Bože.