Edinburški spoj

Protrljao je svoj kurac na njezinu klitorisu nekoliko minuta, a zatim gurnuo pored njezinih usana. Pat je već sjedio na WC školjki. Zatim je počeo izmjenjivati ​​brzinu i snaga njegovih prodiranja: spora i laka do brza i jaka. Ona se sagnula -- polizala mu je i zahvatila glavu kurca i nekoliko inča njegove osovine u svojim ustima. Mike je zaspao nekoliko minuta kasnije. Zatim je počeo zabijati njezinu pičku - brzo i snažno zabijati se u njezinu ženstvenost."Oh, Mike. Mokri pokrivač bio je previše hladan da bi im pružio bilo kakvu toplinu. Jezik joj je iskočio - vrh jezika je nekoliko puta dotaknuo vrh penisa. Jebi me jače.Želim doživjeti orgazam." Mike ju je počeo jebati brže i jače.

Zasebno, svatko je razmišljao o svojim nedavnim prvim iskustvima edinburški spoj. Svaki prodor u kurac bio je dubok kao moguće. Molim te, sisati mi sise i genitalije."Pat je legla na krevet i raširila noge.
Svakim prodorom Mike je zabio u njezinu pičku što je dublje moguće -- kurac mu je počeo pulsirati. Mogli su otjerati hladan oceanski povjetarac, svaki je bio umotan u malu deku. Ubrzo je njezina prirodna vlaga počela teći - pička joj je postala vlažna. Opet, i opet -- njegova osovina ulazi u njezino tijelo, a onda je djelomično izvučena. Ali nemojmo nikome pričati o našim drugim iskustvima.

Mislim da moj orgazam počinje. Oboje su bili potpuno goli - prekriveni samo ružičastom plahtom i teškim ružičastim pokrivačem. Je li vas upozorila da ne zatrudnite ili o valovima i nadolazećoj plimi?" "Da, vjerojatno oboje. Povremeno su im se pogledi sreli, ali većinu vremena Mike gleda kako joj se grudi miču i pomiču dok jaše njegov kurac."O, dušo. "To i neki krekeri zvuče dobro", rekao je Mike.

Tada je Mike najviše pažnje posvetio sisanju njenog klitorisa. Patino tijelo počelo se tresti.

Ja sam dobivala zadovoljstvo, ti si uživao - vrijeme zapravo nije bilo toliko važno", odgovorila je Pat dok je ustajala iz kreveta i gasila prigušeno svjetlo.