Kako napisati profil za upoznavanje samohrane majke

Pomaknuo sam joj kosu na stranu i poljubio joj vrat iza ušiju.
Nisam je stigao ni upozoriti - nije da joj je to trebalo - prije nego što sam joj izbio u usta. Zaista LW priča... Počela je miješati sastojke i na kraju je ostala s velikim hrpom onoga što će na kraju postati rezanci za raviole. Napišite ono što neki smatraju flash pričom, a neki će se žaliti na razvoj karaktera;napišite poglavlje i neki će reći da je previše otegnuto. Sada je to punih pet zvjezdica.Želio sam napraviti mnogo više od ove priče. Zašto smo jaja stavili na dno, nikad neću saznati, ali pogled na njezino donji dio obučen u gaćice osigurat će da ostanu na tom mjestu. S rukom na mojim prsima kako bih se učvrstila, otopila se na koljenima preda mnom. Dio mene se pitao nije li ih strateški postavila tamo kako bi me potaknula da joj pogledam prsa. Miris je bio tako jedinstven za nju i jedna od najerotičnijih stvari na njoj. Izvukla je svoju lijevu dojku iz njezinih granica, okrenula se tako da joj imam lak pristup, podigla moju ruku i stavila je na nju, te uzela moj kurac u svoja usta sve jednim pokretom.
Izvukla se iz mog stiska i okrenula se prema meni. Maknula je prst dok je sjela u moje krilo koje se neprestano širilo."Nikad ne mogu sama ispraviti dio punjenja", rekla je dok je sugestivno polizala prst."Možete li mi pomoći s tim dijelom?"S malo punjenja raviola na jeziku, duboko me poljubila. Moja sposobnost govora već me je napustila, tako da je samo kimanje ustima bilo sve čime sam joj mogao odati priznanje."Dobro", uputila je svoj potpisni poluosmijeh i vratila pozornost na pult."Obećavam ispunjeno iskustvo."O ovoj poslastici mi je dosta razmišljala. Kad sam bio potpuno vani, ljubila me je gore-dolje mokrim poljupcima. Malo je počistila i pripremila sve što će joj trebati za sljedeći korak. Odgurnula se iz mog krila s dlanovima na mojim prsima podrugljivo se napućila."Oh pu! Išla sam na tinjajuću zavodnicu", namrštila se i okrenula mi leđa."Radije bih imao sretnu ženu nego ženu koja tinja svaki dan, i to dvaput u nedjelju."Polako je utrnula zadnjicu u moje prepone i zalijepila leđa na moja prsa. Stenjala je dok ga je trljala naprijed-natrag u ustima. Znala je sve što treba učiniti. Dok sam se stresao - siguran znak da sam skoro gotov - maknula je usta s mene i upotrijebila ruku za posljednjih nekoliko poteza, smiješeći se dok mi je pokazala moju bit prije nego što ju je progutala."Pa", pusnula je usnama i počela stavljati grudi natrag u pregaču, "kako bi bilo da završimo večeru?"Zadržavanje u braku. Imala je poteškoća s izvlačenjem mog tvrdog člana iz otvora za patentni zatvarač, ali je putovanje učinila vrijednim truda tako što me polako mazila cijelo vrijeme. Na taj način ne morate ići kopati po njih dok su vam ruke prljave."Sagnula se u struku da uzme jaja s donje police hladnjaka. Nije uzbudljivo, ali vrlo ohrabrujuće. Htio sam proći kroz cijeli proces domaćih raviola (moj specijalitet) i poslužiti scenu u tečajevima, dodajući više spojeva. Cijenim vaše komentare i prihvaćam vašu kritiku, ali nemojte se usuditi reći mi kako da napišem svoju priču ZA VAS.

Za mali i uzbudljiv trenutak, mislio sam da nikad neću prestati svršavati. Ako vam ne ide, jednostavno idite dalje. Moja seksi božica također je pomaknula ruku koja je bila na mojim prsima kako bi mi obujmila jaja.
Moja druga ruka se podigla i pomilovala je po obrazu. "Trik je u tome da sve svoje sastojke izvadite i pripremite kako napisati profil za upoznavanje samohrane majke. Nakon što je poljubila svaki centimetar, nastavila je lizati pokriveni teritorij. Kao da mi treba više ohrabrenja od nje koja nosi samo pregaču, crvene gaćice i vragolasti osmijeh."Sljedeći trik je zapravo imati prave sastojke."Lagano je okrenula glavu da me pogleda krajičkom oka.“Sviđa ti se ono što vidiš”, upitala je zanjihavši bokovima dating sol glazirana kamenina. Nakon što je zgrabila zdjelu, okrenula se prema meni.
Pokušala se okrenuti, ali sam je zaustavio, obuhvativši rukama područje neposredno ispod njezinih grudi.