Koje stranice za upoznavanje imaju najviše lažnih profila

Tek što sam se vratila u njegovu dnevnu sobu, on me čvrsto uhvatio za ruku i okrenuo me, privivši me uz svoja prsa. Ali bolje da mi ne ostavljaš hrpu napola dovršenih zadataka ili neću biti sretan kamper."Rekao sam i mogao sam reći da je prestala slušati odmah nakon što sam rekao 'Dobro', a njezino okruglo lice je blistalo."Ti si najbolji. Jesmo li na istoj strani?"Pogledao me i nasmiješio se, izgledajući kao da mu je laknulo."To je super, i ja sam upravo izašla iz sedmogodišnje veze i bog zna da ne želim ništa ozbiljno sada.""Oh, dobro onda. Njegove su se ruke vijugale oko mog struka i čvrsto me držale dok me je strastveno ljubio, a ja sam stavila ruku na njegova prsa, osjećajući njegovo snažno tijelo na svom gipkom, vitkom građi. Bio sam sretno iznenađen kad sam vidio da već stoji čvrsto i uspravno za mene koje stranice za upoznavanje imaju najviše lažnih profila. Osjećao se nemoćno prvi put u našoj četverogodišnjoj vezi, nemoćan i ljubomoran aisle dating app brige za korisnike.

Ali onda sam shvatio, kad sam se počeo vraćati u uobičajeni prostor za glavu, da ne koristimo kondom. Pokucavši na njegova vrata, osjetila sam kako mi srce malo lupa.

Dok smo se oporavili, obukli, a ja skupio svoje stvari, činilo se da je i Mark to shvatio. Izula sam cipele i ostavila ih blizu njegovih vrata, a on se vratio na moju stranu, dajući mi čašu vina. Hm, i ja mogu doći samo jednom mjesečno; trenutno sam prepun posla.""Bez brige, dušo.

Stajali smo kratko, samo pričajući kako su nam prošli dani. Činim te vlažnijim od jebenog oceana i ti to znaš", rekao je tihim, prijetećim tonom koji me uplašio, ali me napalio.

Drugi, od Marka, kojeg sam sreo prošli vikend i s kojim sam se kratko spojio ispred jednog od klubova u gradu."Da, definitivno", reklo je, kao odgovor na moje pitanje jesmo li još uvijek na programu večeras. Primijetio sam da sam na trenutak prestao disati. Uvijek je bio tako zgodan, toliko željen od strane drugih žena, da sam se osjećala kao božica zbog toga što je toliko očajan samo zbog mene.