Izlaziti s nekim tko ima loš zadah

Stenješ mu u usta."Mokar sam."Šapućeš mu na uho dok te ljubi u vrat.
Ne možete vjerovati koliko nervozni stojite pred njim sa svim prljavim stvarima koje ste mu prije rekli. Dođeš do podnožja kreveta gdje on još uvijek stoji kurac u ruci i promatra te.

Njegov penis zalupi u tebi, zvuk njegovog glasa dok ti govori stvari od kojih te zapali, sve je to previše. Znaš da voli."Abbastanza, dosta. Posvuda su latice ruže i svijeće koje obilazi da ih upali. Francesco se nasmiješi i priđe iza tebe, obavijajući te rukama."Naravno da jesam. Uključuje gumb i kada se počinje puniti toplom vodom i mjehurićima.– Nisi sve ovo morao učiniti za mene. Onda postaneš hrabriji, iskreno voliš sisati kurac, pogotovo Francescov kurac.
Kleknuli ste na sve četiri s mačkom okrenutom prema kameri. Ležali ste mirno zajedno, njegov penis još uvijek u vama, nered nogu i ruku. On te tako potpuno ispunjava."Oh dio sì! Tako si jebeno mokar.
Molim te, dušo, molim te. Vas dvoje ste igrali na internetu govoreći jedno drugome svoje fantazije, stvari koje ste radili seksualno, što vas tjera da svršite, što vas odbija, a da ne spominjemo koliko često se dodirujete preko skypa s njim, sve to;on te poznaje seksualno bolje nego bilo koji drugi muškarac prije. Skineš grudnjak i uzmeš njegovu slobodnu ruku i staviš je na svoju dojku. Vas dvoje ste izgubljeni u ekstazi i požudi. Njegove tople zelene oči izgledaju đavolski, odvažno, znaš da će te odvesti na mjesta na kojima nikad nisi bio."Želim te u sebi."Kažete sjedeći na krevetu;ne možete dugo izdržati ovo mučenje. Stavite ruke na njegova prsa i počnete mljeti bokovima. On stenje. Jače se ljuljaš naprijed-natrag po njemu."Nemoj stati."Približavate se, može reći."Dobra cura."Počinje se brže zabijati u vas."Reci mi koliko želiš da ta maca svrši.""Jebi se, molim te, natjeraj me da svršim. Voli te zadirkivati;ima mnogo više suzdržanosti nego što mislite da ćete ikada imati."Francesco, molim te, možeš me zadirkivati ​​kasnije, imamo cijelu noć izlaziti s nekim tko ima loš zadah. Skineš kaput na vratima kako bi otkrio crne čipkane gaćice i grudnjak koje je odabrao za tebe. Počinje milovati svoj penis, polako zureći u vas. Od vrata do kupaonice i do kreveta vodile su gaze.