Williston nd web stranice za upoznavanje

Molim te. Opet je natjerao svoj kurac u moja usta, ovaj put je pomaknuo kukove, zabio mi svoj kurac u usta, a jaja su mi udarila u nos. Nisam bio na tabletama."Ne ulazi u mene, tata. Bila sam oblina na svim pravim mjestima s prirodnim F sisama, zahvaljujući svojoj majci, ali tamnu kosu i sparan izgled sam znala da sam naslijedila od svog oca. Upravo sam dobila menstruaciju."Mama je mljela svoju pičku na Carlyno lice."Skoro si tamo, Carly, samo tako nastavi mala.
Nije ostao miran da dođem do daha, ali minutu kasnije ponovno mi je pritisnuo vrat. Mogao bih ti pronaći nešto tajničko za obući."progutala sam."Što trebaš podnošenje, tata?""Tvoj je tata kupio posao od Cartersovih. Zaslužio sam ovo.
Dakle, kad sam napunio osamnaest godina, iskoristio sam to i počeo se baviti pornografijom. Popela se s kreveta, potpuno gola, i počela izlaziti kroz vrata."Gdje ideš?""Tvoja sestra se upravo vratila kući. Kad nas je majka trenirala i tjerala nas da ne nosimo gotovo ništa kako bi iskušala mog tatu.

Nije stala. Pala je na lekciji. U mojoj obitelji seks je bio naš obred prijelaza. Glava mi se trese s jedne na drugu stranu, nos mi trlja njezin natečeni klitoris. U početku sam se bojala, ali kad sam znala da je to on, malo sam se smirila, spremna se pripremiti za sve što mi želi dati. Je li ovaj dan jedan od tvojih menstruacija?"Kimnula sam, pokazujući na majicu bez rukava i tajice. Ne želim biti trudna.
Počeo sam masturbirati ispred svoje web kamere prije nego što sam se odselio i radio s producentskom kućom u kojoj sam glumio u mnogim filmovima.Živjela sam četiri sata vožnje od roditelja, ali još uvijek dovoljno daleko da radim i budem slobodna. Vidio sam mjesečinu nad njegovim licem. Još uvijek bole od njegovog ranijeg mučenja. Pogledala sam do kraja svog kreveta, gledajući mogu li sakriti pakete kontracepcije, ali ne, uzela ih je. Nije prošlo dugo prije nego što je moja maca mljela o njegovo lice, ali moje tijelo se migoljilo, očajnički pokušavajući pobjeći od mučenja Williston nd web stranice za upoznavanje. Skrenuvši svu pažnju na tanjur, prisilila sam se da ne zaplačem.
O moj Bože, jebi me mama. Pogledao je kako sam se odjenula za njegovu pažnju izlazi s vrlo starom ženom. Koliko god sam voljela svog tatu, sumnjam da bi on ikada razumio menstrualni ciklus."Tata, mogu li te zamoliti za nešto?"Otvorio mi je ruke bez oklijevanja. Molim te."Moje molbe su naišle na gluhe uši.