šangajski hook up bar

Gurao mi ga je niz grlo dok mu se jaja nisu našla uz bradu zbog čega sam se začepio.

Počela sam se češljati, a on mi je rekao da je pročitao poruku koju ću večeras dati momku u kojoj se govori o tome da želim imati seks s njim. Rekao sam mu sve i da požuri. Dok sam skinula ručnik i vidjela sam brata kako opet sjedi na wc-u gol. Spremala bih se za spoj, a on bi dolazio i gledao me kako se oblačim dok bi sjedio gol u kutu moje sobe i dodirivao se.

Još ga nisam mogla pogledati dok mi je rekao da ga pogledam u oči pa je on mogao sam vidjeti zadovoljstvo na mom licu. Jednom sam ga vidjela kako svršava i rekla sam mu kako je gadno što masturbira preda mnom, a manje nada mnom.
Potreban mi je da se brineš o potrebama i kreni odatle.. Kad ga je počeo uvlačiti u mene, pokušala sam se suzdržati od stenjanja, ali nisam mogla zaustaviti stenjanje od zadovoljstva.
Morala sam skočiti pod tuš i pokušati požuriti da se spremim za zabavu. Osjetila sam kako njegova vrela sperma počinje oblagati zidove moje mace. Stenjao je govoreći mi kako se osjećam sjajno i da bih trebala biti zahvalna što imam tako dobrog brata. Rekao mi je da on samo pusti dva udarca u mene i da se ne brinem. Dovedite je na sljedeću razinu. Rekao mi je da će reći mom dečku ako mu ne dopustim da ima seks sa mnom šangajski hook up bar. Zatvorila sam vodu i bacila ručnik preko glave obrišući kosu dok sam otvarala zavjesu za tuš. Zatim me je uhvatio za stražnji dio glave povlačeći ga na svoj kurac. Ja imam 5'3, 105 lbs, plavu kosu i plave oči, bio je puno veći od mene i njegov penis je bio neobično velik.

Mrzim priznati da se osjećao prilično dobro. Jedan je bio jednokratni dogovor jer sam samo želio vidjeti kako je to jer bi mi on rekao koliki je kurac rekao da ne mogu podnijeti. Rekao sam tada s kim da se poseksam, a on mi je rekao da ga trebam poševiti. Nisam mogao ni dahnuti jer nisam znao što bih rekao. Osjetila sam kako mi se grlo gore i osjećala sam se kao da ću zaplakati.
Omotao me rukama oko trbuha i šapnuo mi na uho da bi to moglo biti u mom dupetu ako bi mi tako bilo bolje. Rekao mi je da želi imati seks sa mnom, a ja sam mu rekla da se i dalje dira jer će to dobiti ormar. Drugo, interpunkcija je užasna.morate se vratiti na ploču za crtanje.i plus, ovo nije u redu, to je silovanje i ucjena silovanja.ništa osim glupe priče o silovanju od strane pisca koji nema dovoljno pameti staviti je u pravu kategoriju izlaziti s nekim tko ima loš zadah. Rekao je sretno u zadržavanju mog dečka.

Pokušala sam se oduprijeti, ali on me ošamario otvorivši mi usta dopuštajućinego da mi svoj kurac zabije u usta. Pitao sam ga, voliš jebati svoju sestru?Voliš jebati svoju malu sestru?" Rekao je da se kladiš. Ustao je hodajući iza mene dok sam osjetila kako mi se njegov goli kurac pritišće uz dupe.