Dating preživjeli moždani udar

Pokazao sam na vrata kupaonice. Hodali smo ruku pod ruku i ušli u podrumski lift.
Podrijetlom je iz Indije ili Pakistana i iznimno lijepa, imala je tamnu kožu, gustu kratku tamnu kosu i velike tamnosmeđe oči. Osušio sam joj ravan trbuh i vitke bokove, Aisha se migoljila poput skliske jegulje, pokušavajući manevrirati svojom malenom pičkom ispod ručnika. Mislio sam da su me odveli u sobu, da dam Christine jednu. Prvo što je Aisha vidjela, kada su se vrata otvorila, bio je moj blistavo žuti Harley Davidson, naslonjen na postolje. Brzo sam se skinuo spustivši odjeću na pod i otišao pridružiti Aishi, brčkajući se pod tušem;"Dopusti da te operem, uživat ćeš, obećavam."Aisha je rekla da me povukla pod vodu povlačeći moj ukočeni kurac. Aisha je podigla pogled;"Ući ćeš mi u usta, zar ne? Bio bih tako razočaran, da nisi, i čovjek iz osiguranja bi."Aisha se okrenula postrance, podigla glavu prema kameri dok je moj trzajući kurac gurala natrag u svoja usta. Vidio sam kako su joj se trbušni mišići napeli svaki put kad bi se ručnik približio njezinoj pulsirajućoj pički. Vidio sam je kako krišom kima glavom i smiješi se, u smjeru mojih bivših djevojaka.

Aisha je vrisnula od boli, a tijelo joj se trzlo i treslo kad je prvi put osjetila kombinaciju užitka i boli koja je proizašla iz toga što je velika glava mog kuraca zabijena u njezino usko malo dupe. Odlučio sam pustiti stvari da se odvijaju i vidjeti kamo je ovo krenulo dating preživjeli moždani udar. Ako ne, učinit će to kasnije, kad pregleda vrpce.
Bilo je to kao da me stotine malih električnih šokova probijaju. Aisha je zgrabila rub svoje mini haljine, navukla je preko glave i bacila na pod. Djevojke su sve brbljale govoreći mi o, Buđenju, kako je to bilo fantastično, u stvarnosti mi ništa nisu govorile šangajski hook up bar.