Kako premjestiti izlaske u vezu

To je naravno nerealna priča o razvedenoj majci i njezinom dvadesetdvogodišnjem sinu. On je zakoračio iza mene, a ja sam osjetila kako se njegov kurac vlažno očeše o moje unutarnje bedro kako premjestiti izlaske u vezu.
Vidjevši Chasea na njegovom krevetu s njegovim kitom tvrdim kao kamen, smočio sam se. Ili zato što je lijepo izgledalo.
U svom fizičkom zadovoljstvu mogao sam zaspati, osim kaskade uskovitlanih emocija koje sam osjećao, zajedno s primamljivim fizičkim odgovorom koji sam osjetio kad sam shvatio da je Chase, njegov kurac nabijen u mene do balčaka, još uvijek tvrd. Jedna od mojih omiljenih stvari je vješto zadirkivati ​​svoj klitoris dok sišem, ližem, ljubim i zadirkujem kurac.
Natjerat ćeš me da svršim!"Osjetio sam iznenadni udarac po guzici zbog čega sam poskočio i zaplakao. Nije se pomaknuo, njegov kurac je bio duboko u meni u tom položaju, a onda ga je počeo povlačiti naprijed-natrag, dok je njegov penis prolazio preko moje g-točke dok je gurnuo pola inča dublje nego što je uspio dobiti kad Bio sam ispod njega."Ti činiš da se mama osjeća tako dobro!"Progunđao sam, prepustivši se osjećaju pokornosti koji sam dobio zbog toga što se nisam mogao pomaknuti.
Njegov je penis nastavio udarati moju rupu, a specifičan osjećaj se izgubio dok je održavao žestok tempo, zbog čega mi se cijelo tijelo naprezalo zbog potrebe za oslobađanjem. Kupila sam ga zbog jastuka.
Trljao ga je uz moje osjetljive zidove pičke dok smo oboje stenjali od užitka, a ja sam osjetila kako su se rani orgazmi počeli savijati duboko u meni."Osjećaš se dobro."Prošaptao mi je na uho.– I ti također.rekla sam, stavljajući mu ruku na potiljak."Natjerat ćeš svoju mamu da svrši ako me nastaviš ovako jebati.""Da, jebote!"dahnula sam."Baš ovako! Nemoj stati. Pojebao me kroz dugo orgazmično oslobađanje koje je trajalo i trajalo, završavajući iznenadnim bijelim vrućim pulsom kroz moje tijelo koji je izazvao ugodnu obamrlost da me obori. Saznanje da je prekriven mojim vlastitim uzbuđenjem samo je pojačalo moju požudu."Kao ovo?"upitao je, klizeći svojim kitom o moju drhtavu rupu."Kako god želiš bebu."zastenjala sam."Kako se želiš poševiti? Kako želiš svršiti?"Odmaknuo se od mene i zgrabio me za bokove, a znala sam da će me pokušati prevrnuti kako bi me mogao montirati na pseći stil. Iznova i iznova se zajebavao u mene, a onda je zarežao i počeo me jebati još žešće. Izvukao je svoj kurac do pola iz mene, a zatim se opet polako ugurao."Hoćeš li opet svršiti Chase?"upitala sam ga tiho, gledajući u njegovo mlado i zgodno lice.

moj bože..." Dahnuo je."Učinio si me ovakvim."Progunđala sam, kotrljajući bokovima dok je gurao svoj kurac unutra i iz moje drhtave rupe."Ti si me tako jebeno napalio Chasea."Ljuljao se naprijed-natrag, a njegov penis gurao se unutra i van dok sam gurala prema njemu, osjećajući kako mi se trbuh steže od požude."Je li ovo, je li ovo u redu?"tiho je upitao, pokušavajući normalno disati zureći dolje u mene.– Možeš me brže poševiti.šapnula sam, stavljajući ruke na njegova leđa."Natjeraj me da svršim.