Javi mi se na stranicu za upoznavanje

Ona kaže da uvijek i samo ima siguran seks, ali ta žena to ima toliko često da ne mogu vjerovati da nema ima neke vrste ... Moje su se oči polako pomaknule uz njezine noge i uočile par kapljica na unutarnjoj strani njezina bedra. Pravo ime mlade žene bilo je Lorraine, ali je sa strašću mrzila svoje ime jer ga je smatrala previše tradicionalnim, previše normalnim. Ne, nisam se borio da imam seksualno iskustvo sa drugom ženom osim sa svojim širokim, samo sam pokušavao izbjeći nesporazum.
Bio sam previše uzbuđen da bih također igrao zadirkivanje i odgovorio sam polako prelazeći jezikom duž njezinih donjih usana, odvajajući ih i uronivši u nju. Samo između tebe i mene, ona misli da si malo čudan na tu temu ."Tiho sam gunđao u sebi, ne po prvi put u želji da moja žena nauči držati jezik za zubima javi mi se na stranicu za upoznavanje. To je natjeralo moj penis da se oživi i, naravno, koristio sam svaki trik koji sam znao da se ne bih otežao. Nije bilo šanse da ga više zadržim i moj je kurac odjednom postao tvrd kao kamen.
u redu, smiješno vruća. Tada nam je obojici bilo jasno da je moja tvrdnja da nam je potrebno oralno da bismo se dobro raspoloženi jednostavno pogrešila - oboje smo bili ne samo spremni krenuti odmah, već smo se zapravo malo naprezali.Čak i tako, nitko od nas uopće nije bio zainteresiran sugerirati da bismo trebali preskočiti usmeni govor. Apsolutno NISMO varali Brendu čineći ovo, već samo pomagali jedno drugome. Vidjela sam te duge, glatke noge mnogo puta prije, naravno, kad je moja šogorica nosila kratke hlačice ili kupaći kostim, ali nikad prije nisu izazvale neku reakciju u meni. Uostalom, o tome se radi."Pribravši se najbolje što sam mogao, odmahnuo sam glavom na to."Ne može se.
Ono što me iznenadilo je da je Emily sjela na drugi kraj kauča i da se barem pretvarala da gleda utakmicu. Tiho, gladno stenjanje povuklo se iz moje duše i stvarno sam morao raditi da ne skočim i ne zgrabim je.
klica koje lebde u njoj. Emily je ipak bila samo mlađa sestra moje žene, a ja sam bio previše zaljubljen u Brendu da bih uopće pomislio trčati okolo na njoj. Ipak je samo odsutno kimnula, a oči joj nisu napustile moj kurac ni na trenutak."Da", tiho je dahnula."Možda..." "Emily?"Uopće nije reagirala na moj nježan glas pa sam pokušao ponovno."Emily, tvoj je red.

Uzimajući jednom rukom za podnožje moje osovine, a drugom hvatajući moja teška jaja, počela je vrtjeti jezikom oko glave mog penis. Odloživši svoju praznu bocu, konačno se okrenula prema meni."Dakle..." Glas joj je bio blag i neodlučan, njezino ponašanje nervozno i ​​oprezno."Dakle, možda bismo mogli... Nikada!"Duboko je udahnula kako bi se smirila, a zatim dodala: "Sve što kažem je da ovo pokušamo jednom i samo jednom kako bismo oboje mogli saznati kako je to zapravo. S druge strane, Emily je samo gugutala od užitka i umjesto toga gurnula zadnjicu unatrag kako bi dobila više istog.
uzbuđeni."Emily je oklijevala, očito mrzeći ideju o izdaji svoje sestre, a ipak je bila obuzeta znatiželjom."Što točno predlažeš?""Samo da bismo trebali početi s malo oralnog da bismo oboje bili raspoloženi.""Tako je. Nikada prije nisam imao djevojku koja me duboko grla."Nesigurno ustajući na noge, nasmiješio sam joj se."Tvoj tip George je vrlo sretan čovjek."S slabim nogama i temeljito iskorištenom mačkom nije se ni pokušala odmaknuti.