Koji je tvoj kviz o tipu upoznavanja

Na trenutak sam zatvorio oči dok sam se mučio da ga primim. Aprilin glas mi je bio pravo u uho dok je disala pitanje: "Želiš li da ti popušim kurac?""O, da koji je tvoj kviz o tipu upoznavanja. Svrši u mene."Wes mi je sad mahnito udarao po guzici i stenjao poput vraga. Sviđa vam se svoj posao? Stavite prokleti povez."Učinio sam. Počela mi je šaptati da bih ovo trebao voljeti i da bih to sigurno voljela da je ona.
April je ustala i bijesno me pogledala."Miči se sada. Ovo me rodno križanje stvarno počelo zezati. Ali gledaj na to ovako.

Pomaknula se u stranu i vidio sam video kameru postavljenu na komodi. Adams u ta odjeća," govorio je Wes. Dok sam razmišljala o svojim osjećajima zazvonilo je na vratima. Želim da nastaviš dalje. Kad je završio, podigao je pogled i ispružio ruku. Dolazila je travanj i trebao sam je dočekati na vratima odjevenu u kostim francuske sluškinje za Noć vještica koji mi je ostavila u petak javi mi se na stranicu za upoznavanje. Ne događa se svaki dan da učitelj ima spolni odnos s 19-godišnjom bivšom studenticom.

Veoma glatko. Počeo sam pokušavati polizati svu spermu s lica i u usta.

Nagnuo sam se i osjetio njezin kurac na svom obrazu. Jebao sam te prije u dupe tako da ovo nije novo.
Samo sam pocrvenjela."Evo", rekla je dodajući mi crni svileni povez za oči, "obuci ovo."Odvratio sam od ovoga. Uradio sam kako je naređeno."Vi ste jedna seksi kučka, g. Nasmijala se. Tvoj kurac je nevjerojatan. April me je držala za potiljak i polako počela gurati i izlaziti iz mene. Smiješila mi se u lice."Bio si toliko dobar da ću ti pokazati svoje iznenađenje.