Pakistanske internetske stranice za upoznavanje

Voljela ga je osjećati duboko u svom tijelu. Osjećala je kako joj maca oživljava dok joj je klitoris počeo lupati pakistanske internetske stranice za upoznavanje.

Tijekom protekle dvije godine osjećao ju je prije u bazenu, ali nikad ovako blizu ili intimno. Nije mogao zadržati mentalnu sliku ili osjećaj kako njegov kruti penis širi njezine usne i klizi duboko u njezinu toplinu."Pretpostavljam da ti se sviđaju moje djevojke."Shannon je posegnula za njegovom rukom, a zatim je dovela do svojih grudi pazeći da mu prsti legnu na njezine bradavice."Vidiš da su samo sise."Ostavila mu je ruku tamo. Volio je meke obline njezinih grudi, ali što je još važnije, Jerry je volio vidjeti njezine tvrde bradavice. Tako mi je drago što si me pozvao da dođem ovdje s tobom. Ponovno je sjeo i potapšao sofu: "Da, možete li vjerovati kako je ova zima bila hladna?""Orasi."Jerry je podigao pogled i primijetio da Shannon još uvijek nosi grudnjak."Nije li bol u guzi spavati s grudnjakom?"“Oh”, Shannon je na trenutak razmislila o onome što ju je upravo pitao.
Njegov penis je bio duboko u njoj kada se vrh gljive proširio i upucao svoju spermu u nju. Vratili su se pod pokrivač. Doduše, to je bilo zbog hladnog zraka, ali je ipak volio gledati ženske tvrde bradavice. Ovaj put je srednji i prstenjak doveo do njezine mace.Želio je osjetiti koliko je mogla podnijeti. Shannon je zastenjala dok su mu prsti obrubili otvor njezina spola. Ostalo je deset minuta do filma, Shannon je posegnula iza njezinih leđa i zgrabila ga.
Tada bi mogao podijeliti njezin ukus sa Shannon. Jerry je posegnuo da joj dotakne lice, bradu, a zatim da joj zadirki grudi praveći male krugove oko svojih areola, pazeći da joj ne dotakne bradavicu.

Djevojke su uživale u ostatku šampanjca. Imala je bolji okus od najslađeg deserta. Ako je Jerry htio zaustaviti, Shannon je znala da će morati završiti sama i jedino što je trenutno željela bio je on u svom tijelu. Iako je bio pomalo razočaran njezinim linijama grudnjaka, bio je zadovoljan što mu je hladan noćni zrak pružio prilično lascivan pogled na njezine izražene bradavice."Ne. Prije nego što je uspjela završiti svoju rečenicu, njegova se ruka micala ispod njezine kamsole. Proteklih nekoliko godina koketirao je s njom i sada je trebao uživati ​​u svom desertu. Jerry se zaljubio u Shannon od dana kada ju je upoznao i sada su joj grudi bile nekoliko centimetara od njegovog lica.

Pomaknula je tijelo kako bi se postavila iznad njega, sve dok je vrh njegovog penis nije počeo ispitivati. Brzim pokretom uspio je posegnuti iza nje i otkopčati joj grudnjak.– Pa, hvala, ali ipak sam profesionalac.

Nije da je Taylor imao vremena, uostalom, njegov je startup oduzimao najmanje šezdeset sati tjedno. Shannon je uživala što ga je još uvijek u sebi, iako je počeo omekšavati.
Nježno je premjestila tijelo preko njega tako da su joj vlažne usne prekrile njegovu tvrdu osovinu. Kada se stisnula, njegov kurac se trznuo, što joj je govorilo da je sav njezin.
Volio je način na koji obrijana maca izgleda, ali još više volio način na koji je maca imala okus. Shannonin klitoris počeo je još više pulsirati dok je uživala u osjećanju njegovog izbočenog kuraca s više misli o tome kako će se on dobro osjećati u njoj. Jerry je trebao pobjeći i koje bolje mjesto od otoka Fisher. Znao je da će prijeći granicu tako što će je osjetiti tamo gdje ih ima samo nekoliko muškaraca i nekoliko dama. Svakim udarcem gurao je njezino tijelo duboko u kožnu sofu. Shannon je rekla da je i ona bila potrošena i otišla u svoju sobu.

Jerry se bavio njezinim torbama, noseći ih u svoju sobu. Njezina vlažnost dopustila je da njegova dva prsta skliznu duboko u njezino tijelo. Shannon je pogledala Jerryja i čekala ga. Pritiskom na gumb uraganske kapke su se zarolale i Mary se vratila s bocom šampanjca.
Voljela je koliko su mu bila jaka ramena i jako je voljela gledati kako se njegov paket od šest komada savija dok ju je bušio.