Trenutno online upoznavanje odgovorno je za 1 u brakovima

Pustio je svoje ruke da se igraju u njezinoj kosi. Lauren ga je polako poljubila niz vrat i ramena. Pustila je da se rukama obavi oko njegovog vrata dok ga je uvlačila u dubok poljubac. Bit ćemo tamo za malo. Gurnula je svoje dupe u susret dok je on udarao jaja o njezino dupe. Vidjela sam Mikea prošli tjedan."Lauren je podigla pogled s fascikle ispred sebe."U trgovini.
Pokucala je na Adamova vrata, ali odgovora nije bilo. Pogledala je u svoj kalendar.
Sranje, sranje pomislila je Lauren. Ležali su na podu."Da, bila si u pravu dušo. Bilo joj je drago što je svoje roditelje smjestila u avion kako bi se stvari vratile u normalu.
Polako ju je poljubio i odnio u spavaću sobu "Volim te Lauren."Pogledao ju je dolje kako bi vidio njezinu reakciju, ali spavala je u njegovim rukama. Adam se nasmiješio tekstualnoj poruci koju je Lauren ostavila na njegovu telefonu o tome da je bio preumoran da ustane iz kreveta od onoga što joj je sinoć učinio. i gospođu Rowe. "Vidimo se sutra na utakmici dušo." Lauren je skočila pod tuš, a zatim navukla džemper i traperice. Volim provoditi vrijeme s njim.
Idem vježbati, a onda kad tvoja obitelj ode, možda ću te odraditi."Poljubio joj je usne još jednom i okrenuo se da iziđe."Drago mi je što smo vas upoznali, g. "Zapravo sam došao ovdje da završim ono što si tipočelo jutros." Prišla mu je i skinula ručnik trenutno online upoznavanje odgovorno je za 1 u brakovima.
Nastavila je sve jače vreti njegov penis."Oh tvoja ruka je tako dobra Lauren."Adam se naslonio na kontra za podršku. Ne mogu vjerovati da me ostavio u restoranu i samo odjurio. Penis mu je bio tvrd i pulsirajući da bi bio unutar njezine mace. Bio sam najmlađi pa sam gledao puno utakmica s njim.

Nadam se da ćete ipak uživati ​​u ovome. Zaboravila sam pokupiti roditelje. Učinila sam to u kući kad sam imala 15 godina.""Da, pa bi tvoji roditelji mogli biti u redu sa seksualnim životom svoje djece, ali moji roditelji nisu."Zgrabila je trenirku i majicu s kapuljačom i obukla ih, a zatim ga je gurnula prema vratima."Mogu li dobiti barem poljubac za pozdrav?"Lauren je zastala i nasmiješila se. Kleknuo je i pustio da jezikom poliže njezin klitoris pakistanske internetske stranice za upoznavanje.

Umočio je jezik u njezina usta i istražio ih. Da te je ignorirao toliko dugo da je ostavio vrata da netko drugi uđe. Moraš ići kući."Bacila je njegovu košulju na njega.
Ugledao ju je i nacerio se. "Znači, došao si je da se zaglavi u odbijanju." Lauren je ustala i maknula je džemper. Zasigurno sam mislio da će do sada otići.Čini se da moram napraviti neku vrstu plana kako bih je se što prije riješio."Umm Adame, to zvuči sjajno.

Lauren je pogledala na sat. Poljubio ju je u čelo i zaspao s njom u naručju.