Aplikacije za upoznavanje bez kreditne kartice

Uvijek joj se sviđalo da se hvali kako je radila i nadamo se da će je ovo ušutkati."Zakolutajući očima, Kirstin je rekla: "Pa, nažalost, možemo se osloniti na muškarce u ovom odjelu da će učiniti upravo to, mogu samo zamisliti što će učiniti da joj se rugaju."Alan je kimnuo i potom skrenuo pogled na vrata koja vode u hodnik. Sakeena je inzistirala da će se to riješiti, ali Kirstin je bila skeptična. U početku je prozor bio prazan, nije mogao ispričati nikakvu priču. Melissina se gornja usna izvila unatrag noseći zube još jednom dok su joj se prsti kretali brže.
Oči su joj se stisnule dok su joj se usta šire otvorila, a ruke joj se čvrsto stezale nad Melissininim. Upravo tada, vrata Narkotika su se otvorila dok je Jessica stajala na vratima."Vas!"viknula je. Shvatila je da je okrenuta prema prozoru i okrenula glavu prema Melissi, pokušavajući se pokriti. Kirstin se brzo vratila sa strane kuće, gledajući prema dugim uskim prozorima na drugom katu, nadajući se da će jedan od njih zasvijetliti kad dvije žene uđu. Osmijeh se proširio Kirstininim licem dok je gledala u Jessicine razrogačene oči, ruke preko njezinih širokih grudi."Što je to bijelo na njezinim nogama i rukama?""Toaletni papir."Alan je frknuo."Pokušala ju je nositi kao togu, a onda je neka konobarica prolila vodu po njoj.
Inače, Kirstin je na poslu držala unos kave na jednu šalicu. Prekriženih ruku Kirstin je duboko udahnula i zatvorila oči.
Kad je Alan kimnuo, obojica su požurili iz hodnika i sišli u odjel za narkotike. Kirstin jednostavno nije bila sigurna kako će se ušuljati u Sakeenin ured. Ako Sakeena nije imala ništa o Melissi u svom domu, Kirstin je mislila da bi mogla pronaći nešto u Sakeeninu uredu nakon radnog vremena. Dok je buka glasova još bila glasna, Kirstin je iskoristila priliku da ostavi svoj primjerak novina na obližnjem stolu."Idemo!"šapnula je dok je gurala Alana kroz vrata.Čim su se vratili u hodnik, oboje su se nasmijali, brišući suze iz očiju."Oh, čovječe, to je dobro.

Njezin je spol bio prekriven blagim komadom tamne kose, a zatvorenih očiju posegnula je iza leđa da pomiluje Melissin vrat. Kirstin se odvezla do centra Ann Arbora i parkirala svoj auto nekoliko blokova dalje na drugom kraju grada, pješačeći ostatak udaljenosti kako bi se bolje sakrila. Znam koliko ti znači tvoj posao. Kirstin je odlučila stati s druge strane ulice, koristeći drveće i neosvijetljene kuće s te strane kao zaklon. Odlučila je zatvoriti oči i osluškivati ​​ima li zvukova pokreta. Melissa nije grizla, nego je hranila. U trenutku se mlada žena dignula u glavu dok je povikala od ekstaze, tako glasno da je Kirstin to mogla čuti neposredno prije nego što je žena pokrila usta rukom.
Kirstin se sjetila kako je u nekoliko treptaja bila razoružana i skinuta s nogu i zaključila je da bi joj druga osjetila mogla biti korisnija. Kirstin je pogledala naprijed prema mjestu gdje je uličica vodila u Washington, još jednu ulicu bogatu barovima i restoranima. Fakhourija?"Kirstin je naučila, ali u mislima joj je stajao sadržaj u Sakeeninoj torbici.
Bilo je dugo čekanje, ali Kirstin je ugasila vrijeme uvježbavajući kako će provaliti. Melissa je još nešto šapnula prije nego što su oboje potrčali uz stepenice aplikacije za upoznavanje bez kreditne kartice.

Preko puta je bila crkva prije nego što je ostatak ceste vodio do četvrti kuća iznajmljenih studentima. Kirstin je zatvorila oči kako bi se suzdržala da to ne izgovori."Ona će to ispitati.

Još uvijek nije bilo odgovora zašto se sastaje s Melissom. Kirstin se sagnula iza kontejnera dok je čekala da Sakeena prođe, cijelo vrijeme se pitajući što se krije iza njezine neobične geste. Samosvjesna gesta prikrivanja svog vrhunca podsjetila je Kirstin na sram što se osjeća dobro, stid plahe žene što je čuju, a sve je to dodavalo pokornom raspoloženju na koje je Kirstin pomislila dok je nastavila masturbirati, naslonjena leđima na kuću dok je klizila njezine ruke spuštaju gaćice kako bi uživala u poznatom osjećaju dodirivanja vlastitih ruku.

Na stolu joj je sjedio paket od dvadeset i četiri toaletnog papira. Bio je to zvuk obližnje boce koja se kotrljala po tlu zbog čega je otvorila oči.