Izlaziti s nekim s vojskom s ptsd

Dečki su nas oboje natjerali da spavamo odvojeno u jednoj od uredno uređenih spavaćih soba, a oni su spavali u drugoj spavaćoj sobi.

Nimmy ga je pogledao i nasmiješio se."Onda hajde uživajmo", rekao je tip i natjerao Nimmyja da legne na tepih. Umirem od želje da ga imam u svojoj rupi..." Ležeći pored Nimmyja, stavio sam uspravni kurac u njezinu mokru pičku i počeo milovati. Počela je vikati: "Jebi me jako..obojica..

Jedan od muškaraca pomogao je u zamjeni gume. U međuvremenu je jedan momak drugome predložio da stavi plavi film na video.

Nimmy je sa strahom u očima kleknula pred njega i drhtavim rukama povukla njegovu gaćicu. Dečki koji su zgrabili Nimmy stavili su mu ruku i stisnuli njezinu otkrivenu dojku. Izrazio sam želju Nimmyja i rekao mu da ne obavještava svoje prijatelje. Prstima sam stimulirao njezinu macu posebno klitoris. Uskoro sam mogao vidjeti kako se moj auto kreće. Nakon što je mogla staviti njegov kurac unutra, počela je pomicati zdjelicu i uživati ​​u njegovom ševi. Ako budete surađivali s nama nećemo ništa učiniti, inače nemamo ništa protiv da vas oboje ubijemo nakon što ispunimo naše želje", rekao je jedan od momaka. Kad god, on je tako njegov kurac Nimmy ispuštao zvukove stenjanja. Nakon toga je napustio našu sobu zahvaljujući nam. izlaziti s nekim s vojskom s ptsd. Ona je doista uživala u tom činu.
Čini se da joj se sviđa naše društvo" "Je li?"rekao je onaj koji je gurnuo svoj kurac u Nimmyjeva usta. Također sam mogao vidjeti Nimmy kako sjedi na sofi sa šalom vezanim na očima.