Jiayuan web stranice za upoznavanje na mreži

"Znam što ćeš reći Tome. Udarajući joj po tijelu, pritiskajući joj ruke u jastuk."Da Chris me pojebao, imao me preko naslona sofe, pojebao me i u dupe!"Jenny je govorila jako prljavo kad smo ovo igrali prije, sasvim sam zaboravio koliko je prljavo.
Kad su otišli, Jenny je samo rekla: "Ostavi pospremanje do jutra, Tome, idemo u krevet."Neobično sam pristao, a kad smo se popeli na kat i kad me ona povukla prema krevetu, nisam se opirao. tako te trebam", uzdahnula je. Uslijedila je tišina u djeliću sekunde prije nego što su on i Nikki izletjeli smijući se. oprosti.. jiayuan web stranice za upoznavanje na mreži.
Popili smo dosta vina i svi smo pričali mnogo glasnije kad smo došli na kavu. "Misliš, želio je da ima seks s nekim drugim?" "Mmmmmmm, da", ona rekla je, napola prigušena u mom ramenu. Mislim, to je bio razgovor koji smo vodili ja i Nikki. Nije se trebalo bojati da su večer i društvo utjecali. zašto?""Samo sam se pitao. Jenny me je zagrlila, cijelim tijelom pritisnula uz mene i bokovima pomjerala moj kurac. Ona i Nikki zacijelo su se složile oko toga što će se dogoditi."Ne, ne budi blesav, uživam u njihovom društvu, oboje se super smiju."I to je bilo to, ništa se više o tome nije pričalo sve dok nismo stigli u subotu navečer, a Jenny se vratila iz kupovine u gradu. Pitanje mi je još odzvanjalo u mozgu i na njega je trebalo odgovoriti. Samo te želim, brzo se skini."Bez da je itko od nas koristio kupaonicu, za nekoliko smo sekundi oboje bili goli u krevetu. Bespomoćan, zabio sam kurac natrag u nju i počeo je zabijati. Slijedio sam s drugom dvojicom da me pozdravi Chris uzvikujući: "Jenny mi je upravo rekla nekoliko tajni o vama dvoje!"Mora da sam strašno pocrvenjela dok se Jenny hihotala i očito bila prilično pijana."Ne, nemam Tom, barem ništa tako loše."'Misliš na sav onaj seks u stražnjem dijelu auta?" našalio se Chris. Gledao sam sport na TV-u i vidio sam haljinu koju je kupila dok ju je vadila iz torbe."Što misliš?"upitala je dok ju je držala ispred sebe. Jenny se počela ubrzano grbati gore-dolje na moj kurac. Sada je bio oduševljen otkrivanjem nečega što je Jenny ispustila dok smo Nikki i ja kuhali kavu. Kad ste se ti i Nikki imali ovaj 'šaljivi' razgovor, je li te zapravo oduševila ta ideja? Biste li zapravo zamijenili partnere za jednu večer?"To je bio trenutak kada se morala suočiti sa svojom savješću."O, Tome, kažeš da me tako dobro poznaješ, ali čak i moraš priznati da je naš seksualni život malo splasnuo.

Jenny je postala jarko crvena i mazila se uz mene hvatajući me za ruku objema rukama. Osjećao sam da opušteni razgovor o tome krije temeljnu tjeskobu."Nisi zaboravio na subotu?"rekla je dok smo pospremali svoj večernji obrok.“Ne, bit će lijepo da ne moram prethodno kuhati i čistiti kuću”, našalila sam se. ja bih nikad to ne radi, nikad ti ne bih bila nevjerna." Jenny je zarotirala kukove i tiho zastenjala. Naravno, eksplodirao sam uz glasno stenjanje, a dok sam nastavio ejakulirati u njezina usta, stalno sam stenjao: "Jenny, oh Jenny, oh Jenny."Konačno je podigla glavu, oblizujući usne, smiješeći se i gutajući.