Upoznavanje i postavljanje granica

Koraci, zvuk otvaranja ladice. Izašla je iz suknje. Vrata su se zatvorila za njom, a ona je izula svoje radne cipele. Mramorni ulaz bio je hladan na njezinim nogama u čarapama.

Nisam o tome razmišljao, ali ako postoji interes svakako možemo istražiti što će se dalje dogoditi. Treba li ostaviti gaćice i čarape?Nosila ih je samo da mu ugodi, ali na poruci je pisalo da se skine. A onda je čula kako se meškolji na krevetu iznad nje, osjetila kako se madrac pomiče i čula njegov uzdah dok je stajao. Anonimni 1: Učinite da se to "samo" dogodi ako vam to vrati boju u život, ali budite oprezni. Neeee, to već ne može biti kraj, stigla sam samo otkopčati traperice.
Hvala, Jetpacksam. Samo sam htio poševiti nekoga tko nije dosadan i neadekvatan za promjenu. Budite iskreni", rekao je William.“Ne znam”, plakala je.– Ne znam što želiš."Nisam to pitao, dušo. Učini svog Gospodina ponosnim."Osjećala je kako joj vlaga curi u gaćice. Svjetla su treperila na udaljenim prozorima - uredski radnici, stanovnici stanova, ljudi poput Scotta koji su bili zadovoljni gubitkom noći ispred televizora."Smijem li govoriti, gospodine?""Je li ovo sve?"upitala je Kelly."Mislim, super je, ali zar ne želiš da išta učinim?"Čula je kako je spustio staklo, a zatim i teške korake koji su dolazili prema njoj."Je li to sve što radiš?"rekao je William. Nije mogla vidjeti ništa u sobi, ali je osjećala da je on tamo. Iz naših e-mailova mislio sam da ćemo se poševiti. Umorna sam od toga da budem ta koja mora vraćati stvari u dućan jer moj muž nije dovoljno muškarac da se suprotstavi upraviteljici.
Kelly ga je čula kako prilazi s leđa, osjetila njegov dah na svom vratu dok su njegove velike ruke vezivale nešto oko njezina struka."Ustani, ljubimce", šapnuo je William. Kelly se nije mogla sjetiti kada se zadnji put dobro naspavala. Zadrhtala je, više od neugode što je ovako izložena nego ičega, ali učinila je kako je njezin gospodin uputio i koračala po zamračenoj sobi, pronašla svoje mjesto pokraj kreveta i kleknula. Otkopčala ga je i pustila da padne na pod. Srušili su se na krevet, zagnjurivši lice u grudi svog Sirova, i sretna je zaspala prvi put nakon nekoliko mjeseci. Svaki put kad je utipkala riječ, osjetila je kako joj tijelom prođe nalet zadovoljstva.
Valjda sam očekivala tipa u odijelu koji će me zgrabiti za ruku i gurnuti uza zid i uzeti s leđa."“U sushi restoranu smo”, nasmijao se."Možda bismo se trebali zadržati samo na ručku."– Mislim, fin si i sve, ali nisi ono što sam očekivao.»Pročitao si previše knjiga«, rekao je William. Radi svoj posao dobro, dragocjeni. Treperilo je crveno svjetlo: uključeno/isključeno/uključeno/isključeno upoznavanje i postavljanje granica. Hajde, obavi svoj zadatak.""Da, jesu. Scott je sve odlagao na nju: kazne djece, godišnji odmor, financijske odluke - čak i namirnice koje joj dolaze u kuću ovisilo je o njoj. Ima nešto u prisutnosti u sobi.