Srebrne recenzije stranica za upoznavanje samaca

Nakon nekoliko minuta izvlačim prskajući spermu po tvom licu i kosi. Klečiš na tepihu nekih tri metra ispred mene. Lisa se udaljava od tebe i odlazi do stola.

Oko vrata vam je bijela kožna ogrlica za pse s dugim lancem;Drugi kraj lanca držim u ruci. Goli ste osim bijelih čarapa. Nježno ih pomičem van i postupno ubrzavam dok vaša već mokra pička proizvodi sve više i više soka.
Stisnem šaku u tvoju pičku i radim je u tvojoj rupi koja kaplje srebrne recenzije stranica za upoznavanje samaca. Lagano teturaš jer klečiš već nekoliko sati.

Započinjem polagani stabilan ritam pumpajući moj kurac u tvoje grlo.Željno sišeš jezikom i usnama baš kao mala kurva kakva te poznajem. Lisa snažno gurne i vibrator se uvali u vas.

Zvono na vratima i ja idem odgovoriti. Osvijetljen je lučnim svjetlima visoko u krovu koja daju hladno i oštro svjetlo. Lisa te zgrabi za kosu i zabije ti svoj nasip u lice. Lisa klekne i počne ljubiti tvoj vrat i lice, prolazeći jezikom oko tvojih ušiju i niz tvoj vrat.“Sviđa li ti se okus moje mace?”ona kaže.

Vrlo je maštovita.”Primjećujem da su ti se oči raširile na tu riječ, ona i ja se tiho smijemo. Time se vaše grudi ističu, a bradavice su jasno vidljive kroz prozirni materijal.
Moramo učiniti nešto u vezi s tim, eh Lisa.”“Prvo crna mamba mislim da je Lisa.. Ruke su ti vezane iza leđa bijelom svilenom čarapom. Sjedim u svojoj udobnoj kožnoj fotelji i promatram te.
Stenjete i noge vam se grče dok gubite osjećaj užitka. Lagano se začepiš. Imate 15 minuta da je pripremite za igru. Lisa, nahrani našu gladnu malu kurvu.”Lisa hoda okolo i staje ispred vas. Njezino sićušno tijelo podrhtava pod napadom dok hvatam njezine prstenove za bradavice i uvijam se. samo da je zagrije.”Lisa odlazi do stola pored zida i uzima veliki crni vibrator. Minute otkucavaju i nakon 15 minuta ustajem i ulazim kroz vrata igraonice. Noge su joj obložene crnim svilenim čarapama, a obrijana pička jedva je prekrivena malim trokutom od poluprozirnog crnog najlona.“Lisa, odvezat ćeš Nikki i odvesti je u sobu za igru.

Tvoje lijepo zakrivljeno dupe drhti od iščekivanja. Provlačim ruku između tvojih nogu i uvlačim dva prsta u tvoju macu.“Već smo mokri ... Saginjem se i ljubim te u usta, usisavam tvoj jezik u svoja usta i grizem ga nježno, ali čvrsto muž koji koristi aplikacije za upoznavanje.

Nosite bijelu spavaćicu za bebe sa prozirnim izgledom i bijele čarape za gležnjeve. Jednom zastenješ..