Kako razgovarati s djevojkom na stranicama za upoznavanje

Pravo je pitanje što mu je pripremila?Zna li tko joj je partner za noć?Toliko se toga dogodilo u tih nekoliko sati prije nego što je stigao na vrata. Ostavlja ih gdje padaju, ne trudeći se biti uredni. Sudbine su se urotile protiv njega. Nježno je pritisnula njegovu glavu na svoju ključnu kost i premjestila pokrivač tako da može vidjeti televiziju ispod deke kako razgovarati s djevojkom na stranicama za upoznavanje.
Madison osjeća kako mu ruke ispod košulje guraju njezino tijelo. Ona stvarno uživa biti visoka gotovo kao on."Nadam se da ćeš se večeras zabaviti sa svojom partnericom. U ustima osjeća okus bakrene krvi. Ugrize dovoljno jako da dobije modricu, ali ne i da slomi kožu."Yessssssss...

Njihov otac napominje dok pritišće gumb za reprodukciju sa svog mjesta na većem kauču: "Sjeti se koliko se ugleda na tebe. Kako mnogo dječaka ljubiš?"Madison gazi okolo u nemoćnom bijesu, mrmljajući za sebe. Konačno skida svoje hlače, a zatim zgrabi zadnju njegovu nogu kako bi je mogla baciti u kut sobe. Ti si glavni tip za ovu ideju. Nekako sam ljubomorna na nju."Lagano trzajući glavom."Što misliš?""Neka nezahvalna sretna kuja koja te ne zaslužuje provesti će vrijeme svog života.

Stvarno radimo ovo."Ulysses se osjeća zbunjeno. I još se nadam i njezinoj pažnji.""Ja? Ovo je za mene?"pita ona s nevjericom."Aw, fuuuuuuuck.

Uz brzu promišljanje, svlači i čarape. Moram biti na vrhu."Nakon što se Ulysses smjesti u 'prvi krug', ona mu prebacuje nogu preko torza, opkoljava svog mlađeg brata.
Obitelj se okuplja u dnevnoj sobi za film. Nakon bloka, ona se iznervira: "Čovječe, idi kući. Ovo mi je stvarno nezgodno. Njezine elegantne čizme ne nude dovoljno topline ili prianjanja. Samo me ostavi na miru.""Hajde, dušo upoznavanje i postavljanje granica. Za koga si dobio buff? Čiju pažnju pokušavaš privući?"Madison se osjeća malo vruće zbog toga što je skrenuo i ignorirao pitanje. Ustaje od toga da je u minihladnjaku i drži pivo. Ti si na dnu. Osjeća kako rebro puca od jednog od udaraca. Ona je sada ta koja se naginje. Pomahnitalim pokretima vuče je na krevet, a ona ga tjera da bude licem u lice. Viče: "Slušat ćeš me!"Madison je izvaljena u laganom snijegu na ledeno hladnom asfaltu. Ulysses ga nije dalje gurao. Ona biva emocionalno uhvaćena u nekoliko pjesama Roitgrrl. Ne mislite li?"Nogom udara o vrata hladnjaka."Pretpostavljam da si ti moj spoj za večer jer mi nisi poslao poruku o nekakvom problemu.
Ona se nada nekoliko iz male skupine tih mogućnosti. Ona bulji u njega, pokušavajući mu pročitati misli kroz njegove oči. Zašto si mu to dopustila?"Heather prekida: "Čovječe, smiri se. Ni Courtney."Ulysses ispravlja svoju najstariju sestru."Osim toga, trebao bi razgovarati.
"Još uvijek u nedoumici kako odgovoriti, Ulysses joj prilazi iza leđa i obavija je rukama. Srce joj lupa dok gleda kako se vatreno crveno biće okreće i polako ide prema njoj. Pogotovo njezine grudi koje rastu.