Najbolja aplikacija za sastanke za medicinske sestre

Dok sam joj predao posljednju hrpu, nisam si mogao pomoći. Ispod kreveta je bilo hrpa sranja koje je uvijek trebalo organizirati, ali nitko to nikada nije učinio.'Zašto to radiš danas mama?'Pitala sam dok sam ulazila, kutije su bile po cijeloj sobi, a Cindy je klečala i premještala stvari s jedne na drugu."Oprosti, stari."Zastala je dok sam se sagnuo da je poljubim u obraz.»Počela sam slagati ormare i mislila da bih i ove mogla obaviti prije nego što si došao najbolja aplikacija za sastanke za medicinske sestre. Održavao sam kontakt očima dok sam ponovno klizio niz njezine joggerice, otkrivajući malene gaćice;kako je materijal držao njezino ogromno dupe i debelo tijelo ne znam. Pritisnuo sam je rukama i osjetio njenu meku kožu, trljajući se u krugovima, masirao sam joj i ljubio obraze, bili su tako veliki da sam bio hipnotiziran, sagnuo sam se i ugrizao njenu lijevu i začuo malo dahtanje ispod kreveta, a zatim Pljusnula sam desno i začula glasnije dahtanje.'Ne tako teško.'Raširio sam mamine obraze i pronašao mjesto gdje je uzica zapela uz njezin šupak i pritisnula nos i zamirisala, u isto vrijeme moja se ruka pomaknula prema njenom brežuljku i osjetio sam njenu vlažnu macu, uživala je u svemu ovome koliko i ja. Uzeo sam kapuljaču i tenisice i ostavio ispred ulaznih vrata da se odvezem na kratku vožnju do mame, zamolila me da se obučem ležerno i da mi bude udobno, što je bila potpuna suprotnost od onoga kad sam poševio Val, za tu sesiju Odjenula sam se kao da izlazimo. Trebao sam disati pa sam se popeo i zamolio mamu da se okrene i sagne preko ruba kreveta. Nasmiješila se dok je shvaćala sliku svog sina kako se udovoljava njoj.'Pretpostavljam da si to uvijek želio raditi kad smo radili stvari po kući?'Kimnula sam i uzvratila osmijeh.'Pa, zapravo kad si se saginjao preda mnom prije nego što sam ti htio spustiti hlače i zariti lice u tvoje ogromno dupe.'Nasmijao sam se.'Da budem iskren, ja stojim ovdje i trljam kurac prilično sam pitoma u usporedbi s nekim od fantazija koje sam imao o tebi.'Mama se nasmijala.'Znaš da je pospremanje ove sobe bilo nešto što sam namjerno postavio kako bismo mogli raditi stvari kao u stara vremena, zato sam te zamolio da se obučeš u udobnu odjeću kako razgovarati s djevojkom na stranicama za upoznavanje. Oni su se kolebali i naprezali da izađu iz njenog grudnjaka, zgrabio sam hrpu i okrenuo se da to kažem, nestrpljiv da prođe drugu, to se nastavilo za polovicu hrpa na krevetu, lice mi je bilo puno sisa za drugim .'U redu, druga odjeća mora ići na vrh, ali ovu ću skloniti, samo mi je daj'. Još uvijek milujući svoj kurac, nasmijao sam se 'Kakav je bio tvoj plan, hoćeš li napraviti onaj scenarij 'pomoći da sam zaglavljen ispod kreveta' i nadam se da ću te doći pojebati?'Sada smo se oboje nasmijali, a ja sam spustio svoje joggere kako bih otkrio više svog kurac. Odmah sada jebe moj kurac svojim ustima. Danas mi se gušio i gušio kurac kako bi mi pokazao da može duboko grlo i da budem iskren, bilo je bolje od Becky.

Već je bilo vlažno i osjećao sam okus njezine soli na svom jeziku, jer su mi usta dodavala više vlage, njezine su gaćice postale teške, a disanje teže. S Katrinom, jer se borila, pljuvanje, suze i zvukovi gušenja dodali su užitak i stvarno me napalili, morao sam se stalno izvlačiti kako ne bih svršio.
Mogao sam je čuti stenjanje i osjećao sam se kao da mi lice postaje sve sklisko, koristila me je da se skine!Obično bi ovo bilo vruće, ali postajala sam lagana i počela sam se prestati boriti sve dok nisam osjetila nekoliko osjećaja odjednom, slatki okus svježeg zraka iznenada se vratio u moja pluća kad se podigla s mene, uši su mi se ispunile glasnim stenjanje moje majke koja je svršavala nakon što mi je poševila lice, a onda je moj kurac bio obavijen mokrim zagrljajem maminih usta i grla. Kleknuo sam do nje i počeo to raditi u njezine ogromne sise, koristio sam dvije ruke na svakoj i prekrio ih uljem, trljajući u krug, između i zalazeći točno ispod. Okus i miris su mi vratili uspomene na one dane kada sam provodio sate s njezinim rabljenim donjem rublju na krevetu kušajući svoju majku i koristeći njezin miris da bih sebi uživio. Njezino dupe je još uvijek bilo u zraku, a majica joj se ponovno podigla, gaćice s leopardovim uzorkom su došle do izražaja i učinio sam ono što sam oduvijek želio učiniti prije svih tih godina.
Odmah sam skliznuo moj kurac preko vrha mojih joggera i počeo maziti dok sam gledao kako se mamina debela guzica treperi.'Tony jesi li tamo?'upitala je 'Moram da mi dodaš posljednje kutije da ih mogu ubaciti.'Čuo sam je, ali nisam dobro slušao, opet sam bio napaljeni tinejdžer Tony i moj odgovor je promrmljao dok sam se usredotočio na zadovoljstvo pri pogledu na svoju majku.'Jedna minuta, još ne mogu.'Nastavio sam trzati kurac dok sam je gledao kako se bori da dođe do kutije s desne strane, morala se povući ispod kreveta, ali je još uvijek bila predaleko. Sad kad sam bio zakopan u njezinu macu i dupe, primijetio sam da ni ona tamo dolje nije imala ništa.