Koji izlazi s medonosnim jazavcem

njegova ljubav .. koji izlazi s medonosnim jazavcem.

Uživao sam u vašoj priči usprkos njezinu sadržaju ili temi, ali i opsegu vaše sposobnosti pisanja u hvatanju nijansi i emocija likova. SADA!"Ona se spusti dolje i liže rashladnu pjenu s njegovih stopala."Da... Ne, nikad više, ne nakon pruga koje svrbež za koje je trebalo satima da prestanu svrbež, a da ne spominjemo kako su brane postale ljuto ljubičaste na njezinoj koži. "Oliži je", kaže on kad vidi vlagu.
Iako nisam u stilu života, možda zbog čistog neiskustva ili nedostatka znatiželje ili istraživanja i inicijative najbolje aplikacije za upoznavanje u New Yorku. Ona liže i siše mu stopalo najbolje što može pazeći da na njemu ne ostane ništa od njezine esencije. boli..." "Da, znam da je u tome je poanta moja crna kurvo, uzmi ovaj kurac, Mmm da, tko je vlasnik ove mace kučke?"zareža on."Da, to je točno i bolje ti je da to nikad ne zaboraviš ili ću te istući u dupe i izbaciti te vani dok ti moja ljupkost teče niz noge i izlazi iz tvog dupeta", ubrzo je spreman doći, izvlači se iz nje i puca u svoju teret po svim nogama."Siđi dolje i poliži spermu s mojih nogu... Ovo je posljednja priča na ovoj stranici u kojoj sam doživio čisto radosno iskustvo!Nadam se da ne zvučim kao pokroviteljski, ali posjeduješ talent koji je rijedak i nevjerojatan. "Ti gadna kučko, digla si se od jebanja moje noge, zar ne?" Ona ne govori ništa. Ne, on misli da je vrijeme da je vrijeme za rast;Neću izgubiti svoju božicu jer je ne uzbuđujem i ne izazivam, da, vrijeme je da promijenim stvari."Rob!"zareža dajući joj do znanja da je ondje."Ovladati; majstorski!"uzvikuje ona dok juri s kreveta i na koljena razdvojene noge pognute glave."Idi po veslo ti nezahvalna kučko", zareža razočaranje i bijes koji curi iz njega dok joj daje naredbe."Da gospodine", šapće ona, krećući se da ustane na noge."Dolje kučko", viče, "Nema hodanja za tebe sada, vrati se na osnove za tebe, puzi i uzmi je.
Lijepo napisano. Pobrinite se da ponesete i opaku žicu."Zadovoljan dok gleda kako joj na licu igra uplašeni izraz. dva, Učitelju, hvala ..." Sve se to nastavlja, sve dok on bljuje o tome kako je ona drolja kojoj je stalo samo do svojih potreba, kad jednom završi sa batinanjem a ukupno pedeset, on joj kaže da ustane s klupe, kad se pokuša uspraviti, koljena joj klecaju i ona stane na hrpu do njegovih nogu."Hmm", kaže on, "Da, pravo mjesto za tebe.""Dok si dolje, liži mi noge."zareža on."Koji majstor...?"počinje ne vjerovati da je rekao ono što je mislila da je čula."Dobro si me čula, ti prljava kučko koja curi sperma, poliži mi jebena stopala", on joj zatim povuče glavu gore i kaže otvori svoj mjesec sada, kad ona samo bulji u njega, on je zatim povuče za kosu navodeći je da otvori usta."Da samo tako, sad počni lizati drolju."Uplašena od njega sada isplazi jezik i jedva dodiruje njegov nožni palac."Da", šapće, "tako...
Rage koje je ostavio na njezinoj izgorjeloj karamel koži rastužile su ga, ona nije bila samo njegova robinja, ona je bila i centar ... Ona vrišti i vrišti sve dok se konačno ne onesvijesti od boli.

Ubrzo ju je sagnuo nad klupu za udaranje i počeo veslati njezinim prekrasnim dupetom iznova i iznova što je odbrojava svaki udarac."Jedno, Gospodaru, hvala ...