Besplatne stranice za upoznavanje države Washington

Wendy je zurila u Daveov potiljak s mješavinom nevjerice i fascinacije. Wendy je naglo udahnula kad se još jedna bol boli proširila iz njezina šupka, ali na njezino olakšanje ova nije bila ni približno tako intenzivna kao prva i popustila je mnogo brže."Dublje!"ponovno je zaplakala."Daj mi više!""Izvolite," Dave se nasmijao i gurnuo još nekoliko centimetara u njezin uski djevičanski šupak. I sasvim sigurno, Dave se spustio na koljena ispred nje, podigao joj suknju i rukama prešao preko njenih bedara."Kvragu vruće!"Wendy je promrmljala dok je djevojka podigla dupe sa stolice za nekoliko centimetara, dopuštajući Daveu da joj skupi suknju oko struka i povuče gaćice.

Zajedno s njezinom euforijom zbog gubitka analne nevinosti, to ju je činilo nestrpljivom za još."Dublje!"ponovno je zahtijevala."Daj mi sve! Uguraj sve!""To je duh, Wendy", pohvalio ju je Dave, prilično impresioniran koliko je brzo ušla u to. Dok je spuštala gaćice niz duge, dobro preplanule noge, ispružila je dupe u Daveovom smjeru i lagano ga pomicala s jedne na drugu stranu.“Vrlo lijepo dupe”, komentirao je Dave dok je izlazila iz gaćica i nepažljivo ih gurnula u stranu."Ne mogu vjerovati da nitko nikada nije htio zabiti svoj kurac tamo gore.""Nije da nitko nije htio. Stajala je raširenih nogu, a njezin naborani anus jasno se vidio iznad obrijanih usana. Obje su joj ruke bile stisnute oko Daveove glave, čvrsto ju je držala između nogu i na mački, dok joj je glava bila zabačena unatrag, poluotvorenih usta i jako se trudila - iako ne baš uspješno - ne vrištati s zadovoljstvo besplatne stranice za upoznavanje države Washington. Budi miran i pusti me da ti pripremim šupak."Wendy je nešto promrmljala kao odgovor i malo raširila noge."Kako ste se osjećali?"Dave je upitao kad joj je nanio većinu majoneze u šupak."Do sada dobro", rekla je."Ali tvoj je kurac puno veći.""Ne brini o tome. Pokret piljenja za koji se činilo da joj je isprva rastrgao sfinkter, podigao je njezino uzbuđenje na novu razinu, koju je željela doživjeti u potpunosti prije nego što Dave udari svoj teret u nju i povuče se, ostavljajući je praznu. Vjerojatno. Wendy je stenjala i vrištala od užitka dok je njezin šupak pojebao po prvi put. Kada je osjetila prve mlazove njegove sperme kako šiknu u njezin rektum, nastupio je njezin vlastiti vrhunac i brzo se pojačao. Razmišljala je da priđe njihovom stolu kako bi bolje pogledala, ali se brzo odlučila odbiti. Wendy je nekoliko puta duboko udahnula i držala svoje dupe apsolutno mirno, želeći da joj se sfinkter još više opusti."Bože, moje dupe je tako puno", zastenjala je između dubokih udisaja."Je li sve unutra?""Je", rekao je Dave."Šest i pol inča kuraca zakopano je u tvom šupku.""Bože", ponovno je dahtala. Ali on je to radio.

Wendy je ustala s dubokim uzdahom."Bože, to je bilo dobro!"dahtala je dok je hvatala šaku papirnatih salveta i počela brisati svoju natopljenu macu i dupe."Trebao sam to učiniti prije mnogo godina!""Rekao sam ti da će ti se svidjeti", nasmijao se Dave dok je čistio kurac."Imaš jedno vraški guzicu. Dave joj je nekoliko trenutaka čeznutljivo gledao u leđa, a zatim se vratio do pulta.“Pobijedio sam”, rekao je ponosno, a lice mu je još uvijek bilo prekriveno djevojčinim sokom od mačkice.

Dok ju je zapljuskivao val za valom orgazmičkog blaženstva, povukla je ruku između nogu i položila je na stol ispred sebe kako bi održala ravnotežu. Dave je puhao i puhao iza nje i držao svoj kurac duboko zakopan u njezinu guzicu sve dok nije potrošena posljednja kap sperme i njegov organ se počeo ispuhavati.

Iako bi je sama ideja o seksu na javnom mjestu prije samo nekoliko sati natjerala da pobjegne u suprotnom smjeru, gledanje Davea i djevojke kako to rade pred njezinim očima toliko ju je uzbudilo da je zavukla ruku u suknju i lagano protrljala svoju macu, poželjevši da ona sjedi s Daveovom glavom među nogama. Wendy je podigla pogled i vidjela je kako se trese i trza u stolici, i dalje čvrsto držeći Daveovu glavu među nogama, očito u grčevima intenzivnog orgazma."Proklet!"Wendy je ponovno promrmljala i nevoljko izvukla ruku iz suknje, ne želeći da je isprate. Debeli sloj majoneze, kako na njegovom kurac tako i u njezinom rektumu, eliminirao je većinu trenja, ali i dalje su ga zategnutost njezina sfinktera i zadovoljstvo što je na svom putu s njom i uzimajući njezinu analnu nevinost uzbuđivali do krajnosti."Brže!"Wendy je prosiktala kad je puna dužina njegovog kuraca ponovno bila zakopana u nju. Kako joj je postalo ugodnije, počela je lagano mrdati guzicom s jedne na drugu stranu, zbog čega se njegov tvrd kurac trljao o stijenke njezina rektuma."Ovo je fantastično! Tvoj kurac se osjeća tako dobro u mom šupku!"Dave se nasmijao i nježno je potapšao po guzici."Spremni za više?""Da! Jebi me!"Wendy je gotovo vrisnula."Jebi mi seronju!"Dave je polako izvukao svoj kurac, a zatim ga ponovno gurnuo unutra, jednako polako, uživajući u izvrsnom pritisku njezina sfinktera na njegov kurac dok je klizio naprijed-natrag. Želim ga jebati cijelo vrijeme."Wendy se nacerila od uha do uha."Valjda bi mi dobro došlo još malo vježbe. Nije da ga ne bi voljela zeznuti;zapravo, bila je iznimno zgodna za njega i ne bi oklijevala raširiti noge za njega -- na mjestu gdje su imali malo privatnosti. Ne samo da ga zeznem, nego da ga zeznem baš tamo u restoranu.

Pritisak njezina sfinktera gurnuo je njegov kurac unatrag sve dok nije konačno iskliznuo iz njezina šupka, dopuštajući mu da se odmakne i pogleda dolje u njezino majonezom namazano dupe i natopljenu macu. Na vlastito iznenađenje, ta pomisao ju je uzbudila. Čini te finim i skliskim. Ali sada će to možda morati učiniti.
Bilo bi nepristojno prekinuti je dok jede.""Nisam! U trenutku kada završi svoj hamburger, prići ću joj i to učiniti."Sljedećih pet minuta Wendy i Dave, blagajnici i kuhari u Judy's SuperBurgersu, u tišini su gledali kako njihova jedina mušterija kopa u njezin SuperBurger, gricka njezin krumpirić i pijucka njezinu kolu.