Juggalo dating service

Jay je predložio da, ako sam spremna, možemo ući unutra i nastaviti tamo gdje smo stali. Polako se maknuo i s osmijehom mi pomogao da ustanem.

[email protected] mekana, fem, sissy T-gurl za tvoje zadovoljstvo. Ispružila sam ruku i pogladila njegov kurac koristeći njegovu precum kao lubrikant. Kao i on, vidio sam Jaya iza sebe kako ima još jednu ogromnu erekciju. Uz malo nevoljkosti i ja sam se skinuo. Kratko smo razgovarali i pili, a ja sam počeo osjećati posljedice alkohola. Nastavila sam se držati dok konačno nisam osjetila kako mi je eksplodirao u guzici. Družeći se s gomilom shvatio sam da su domaćini dvojica homoseksualaca po imenu Jay i Michael, koji su već neko vrijeme zajedno.
Bila sam malo ošamućena pa su me odveli pod tuš i očistili me i pomogli mi da se obučem. Jay i Michael su bili unutra i vidjeli su posljednje goste na vratima, pa sam mislio da ću popiti piće i onda se pozdraviti.

Složio sam se i otišao pod prilično veliki tuš i počeo se ispirati. Kad se Michael vratio s pićem, sjeo je na rub bazena točno ispred mene. Više nisu krišom pogledavali moj kurac, već su zurili i smiješili se u mene. još bolje ako vole da se lijepo i ženstveno oblačim za njih, a onda se ponašaju sa mnom kao u troje sa tako zgodna djevojka... Mogao sam osjetiti kako mi gomila sperme curi iz dupeta i teče niz moje noge juggalo dating service. Bilo je toliko osjećaja da nisam mogao pratiti tko mi što radi. Učinila sam kako mi je rečeno i ponovno osjetila njegov kurac na svom šupku. Izmjenjivao sam oba njihova kurca i neizmjerno uživao u tome. Bio sam razočaran sve dok nisam osjetio da se Michael pomaknuo iza mene i počeo kliziti kurac o moje dupe. Nastavili smo razgovor i završili pića.
Sada sam bila spremna doživjeti svoj prvi biseksualni susret i bila spremna na sve. Izašli smo i sjedio na osami na ležaljkama. Malo sam se iznenadila kada su oboje ušli pod tuš i počeli se ispirati. Jay me, nakon što je na trenutak zurio, upitao jesam li ikada imala seksualni odnos s drugim muškarcem.

Uživao sam u ovoj priči, i ja sam imao pravog kurac u guzici.