Razlika između viđanja s nekim i izlaska

Zatim dok je lizala gore-dolje njegovu osovinu, a zatim uzela njegov penis duboko u svoja usta razlika između viđanja s nekim i izlaska.
Mal je počeo stenjati dok je Emma počela klati glavom gore-dolje, sisala mu je kurac kao da očajnički želi okusiti i progutati njegovu spermu, Mal joj je rukom prešao preko glave i ležao tamo zatvorenih očiju. Kad su se vrata sobe za osoblje otvorila i Emma je vidjela čistaču kako stoji tamo i gleda kako je jebaju nije joj bilo stalo, a kad je vidjela da čistač izvlači kurac i počinje milovati, i dalje ju nije bilo briga i kad je posegnula za njim da dođe bliže čim je bio u dosegu uhvatila ga je za kurac i prinijela njegov kurac svojim ustima. Mal se nasmijao: "Mi stari momci znamo kako natjerati ženu da doživi orgazam."“Tata, nisi star i nekoliko mojih djevojaka misli da si zgodan”, zahihotala se Emma.“Donesi ih i upoznaj mi ih”, nasmijao se Mal.“Dopustite mi da vam zahvalim što ste mi dopustili da nastavim trenirati u klubu”, rekla je Emma dok je skliznula niz krevet.

Kad je čula da netko drugi dolazi u sobu za osoblje, nije ju bilo briga, samo je htjela da je svi pojebu kako bi mogla početi vježbati za nadolazeće natjecanje i vidjevši da je zaboravila ponijeti triko, vježbala bi svoju rutinu gola.. Emma je u žurbi da stigne kući podigla glavu i uklonila usta baš kad je Stevenov kurac ponovno špricao, ovaj put je njegova sperma sletjela preko njezina lica. Emma je počela plakati dok je počela objašnjavati što se dogodilo, njezin je otac mazio svoju golu kćer u naručju dok mu je pričala kako su je drugi instruktori također jebali. Mal je rukama držao glavu svoje kćeri i ljubio je u usta, Emma je odgovorila tako što je omotala ruku oko očeva vrata i gurnula svoj jezik u očeva usta. S glavom okrenutom na stranu, čistačica joj je počela jebati usta pumpajući njegov kurac unutra i van iz njezinih usta. Kad se Emma skinula i spremala se obući triko, otkrila je da ga je ostavila kod kuće.
Kad mu je Emmina pička počela stiskati kurac, Mal je povikao: "Jebi Emmu, gdje si to naučio raditi?"Emma se zahihotala: "Na gimnastici nas uče kako zategnuti i opustiti mišiće.""Pa, jebeno je sjajan osjećaj imati moj kurac u tvojoj pički", izlanuo je Mal. U autu dok je Steven vozio Emmu kući, posegnuo je i zavukao ruku u njezinu haljinu i počeo milovati njezine gole grudi, zatim je podigao donji dio Emmine haljine i kada je vidio da uopće ne nosi donje rublje, gurnuo je prst u njezinu pičku ispunjenu spermom i zahihotao se, "Sviđa mi se da si odjevena kao što jesi, uvijek bi trebala ići gola ispod haljine cijelo vrijeme."Kad je počeo pikati njezinu pičku, odveo je svoj auto na stranu ceste i ugasio motor auta."Što radiš?zašto prestaješ?Već kasnim”, vrisnula je Emma.“Još pet minuta neće škoditi, trebaš da mi popušiš kurac”, zahihotao se Steven otvarajući hlače kako bi pustio svoj tvrdi penis. Dok je Emma koristila donji dio haljine da očisti lice od sperme, Steven je upalio auto i krenuo se voziti do njezine kuće.Čim je Steven izvukao svoj auto ispred njezine kuće, kada je Emma izašla iz auta, vidjela je oca kako stoji na otvorenim ulaznim vratima i promatra je. Kad je svojom spermom počeo puniti pičku svoje kćeri, osjećao se kako Emma sjedi na njegovom kurac i izraz njenog lica mu je govorio da to neće biti zadnji put da je poševio kćer i kada je završio s dolaskom, povukao je ona dolje na njega, njezine male grudi pritišću njegova prsa, a njegov penis postaje mekan unutar njezine pičke.
Stevensov auto bio je puno prostraniji i bilo je lako sisati njegov kurac, Steven je sada držao njezinu glavu i nasilno joj pomicao glavu gore-dolje na svom kurac. Kad je ispružio ruku i stavio ruku na leđa s Emmine glave i počeo je povlačiti prema dolje, Emma je znala da nije dobro protestirati te je otvorila usta i uzela Stevenov tvrdi kurac u usta i počela mahnito pomicati usta gore-dolje njegov penis, sišući što je jače mogla.“Da, to je to i nastavi tako sisati moj kurac”, zastenjao je Steven. Zaspali su jedno drugom u zagrljaju, da bi se probudili nekoliko sati kasnije kako bi se ponovno pojebali kada se Emma konačno probudila iz onoga što se činilo kao prekrasan san da je bila sama u očevom krevetu. Kada je počeo sperma, gurnuo joj je glavu prema dolje i nekoliko puta joj špricao svoju vruću spermu niz grlo prije nego što joj je pustio glavu. Još od večeri Emmine zabave za osamnaesti rođendan i kad je vidio kako je odjevena, Mal se nije mogao zaustaviti od razmišljanja o tome koliko je njegova djevojčica odrasla. Nekoliko minuta kasnije tijelo mu se napelo i osjetio je kako mu kurac počinje pucati svojom spermom u usta njegove kćeri, Emma je progutala svaki teret koji joj je otac upucao u usta, a kada je njegov kurac prestao dolaziti, jače je sisala očev kurac pazeći da imao svu svoju spermu. Mal je znao Stevena da ga je sreo nekoliko puta i pomisao da netko Malovih godina jebe njegovu kćer počela ga je uzbuđivati ​​i upitao je: "Zašto ga jebeš?"“Duga je to priča”, odgovorila je Emma kad je krenula izaći pod tuš.“Pa, ja ne idem nikamo, a ne ideš ni ti dok mi ne kažeš”, odgovorio je Mal zureći u Emmino golo tijelo.

Dok je jurila do ulaznih vrata, njen otac je vrisnuo: "Gdje si, dovraga, bio, znaš li koliko je jebeno vrijeme?"Emma mu nikad nije odgovorila, samo se progurala pored njega i uletjela u kuću. Kad su razdvojili usta, Mal je upitao: "Voliš li da te jebu tvoji instruktori?"“U početku mi je bilo čudno kad su me jebali muškarci, do sada sam imala samo dva dečka koja su me poševila i oni su žurili da svrše”, odgovorila je Emma. Sada ju je tukao dok je pokušavao o njoj razmišljati kao o nekom drugom, a ne kao o svojoj kćeri.

Emma je osjećala kako je otac gleda sa požudom i željom u očima baš kao i svi njeni instruktori."Tata ne možeš čekati dok se ne obučem", molila je Emma.“Ne, ne mogu, želim da mi ispričaš sve što se dogodilo”, lajao je Mal. Kad se Emma pomaknula natrag na krevet, njezin je otac rukom zagrlio njezino vitko tijelo i mazio je te jezikom prešao preko bradavice čime je njena bradavica postala veća, a zatim joj je usisao bradavicu, a zatim i cijelu malu dojku u svoja usta. Kako je Mal počeo brže jebati svoju kćer, razmišljao je o tome koliko bi Emmina majka ne odobravala da on jebe njihovu kćer, bilo mu je drago što ga je ostavila zbog nekog drugog na svom poslu.

Emma je tiho cvilila na osjećaj da joj pičku rasteže očev kurac, njegov kurac je morao biti najveći kurac koji je ikada imala u sebi, bio je puno veći od bilo kojeg od njezinih instruktora. Ustala je iz kreveta i ušla gola u kuhinju i na stolu pronašla poruku svog oca u kojoj joj je rekao da je otišao na sastanak. Emma je sjedila nabijena na očev penis gledajući u očevo nasmijano lice. Kad je osjetila njegovu ruku kako joj stišće guzicu kao što su to učinili instruktori. Mal nije mogao vjerovati koliko je njegova kći bila dobra u sisanju kurca, to nije bilo nešto što bi mogla naučiti na gimnastici.

Okrenuo ju je prema sebi i poljubio u usta kada je Emma odgovorila ljubeći ga strastveno i gurnuvši jezik u njegova usta, njegov penis je počeo uzbuđeno pulsirati.