Alfa upoznavanje s Izraelom

Odjednom su mi noge počele utrnuti. Sada fetiš mumija jednako kao i Tiffany, podiglo me još nekoliko pari i stavilo me na krevet s njom. Zagledala se u moje oči i vrlo mirno izjavila: "Sviđaju ti se moje tajice.

Tiffanyno vitko tijelo bilo je u potpunosti umotano u tajice i najlonke, a najlonke su se nekako zaplele tako da joj je tijelo bilo natjerano u prsten, a nožni prsti su joj bili podignuti uz glavu. Misliš da nisam vidio tvoju povijest pretraživanja? Samo ti nikad nisam rekao da moja ljubav prema tajicama seže toliko daleko da imam kontrolu nad njima."Podignula je ruke i odjednom su se svi par tajica u prostoriji podigli u zrak."Vidiš, htio sam se uvjeriti da ćeš uživati ​​u nečemu ovakvom prije nego što sam to predložio u spavaćoj sobi. Jednom kada je saznala da mi se nešto sviđa...nije imala milosti. Zgrabio sam sve što sam mogao stati u džepove i odjurio kući. Tiffany Delone, savjetnica za donje rublje. Polako se proširilo i na to da sam eksperimentirao s njihovim nošenjem!Isprva sam krao pare od prijateljica, ali ubrzo sam poželio uzbuđenje kupovati ih sam, u javnosti.Čim sam se okrenula prema dijelu za donje rublje, prvi put sam je ugledala.

Bila je godinu starija od mene (tada sam imala 18 godina), a ja sam tek nedavno počeo vjerovati da bih se mogao izvući kupnjom tajica u javnosti. Osim toga, oduvijek sam uživao u vezivanju sa sobom, ali nisam znao hoće li biti istinski bespomoćan toliko napast.

Gledala sam oko sebe što sam duže mogla, ali ubrzo je još jedan par neprozirnih crnih tajica dopuzao i skliznuo mi na glavu, prisiljavajući me da udahnem miris Tiffanynih nogu i stopala. Gotovo kao da je odlučila postati slobodna, a tajice su je poslušale.

Još dvije su mi otišle uz ruke, zatim jedna oko cijele gornje polovice, s rupom na vrhu tako da još jedva vidim. U svakom slučaju, prišao sam i odlučio okušati sreću s njom. Pozovi me večeras na večeru. Iako smo oduvijek dijelili fetiš čarapa, nikad joj nisam rekao o svojim navikama vezanja za sebe, iz straha da bi to bilo previše čudno i da bi je prestrašio. Upravo tada primijetim da je napisala nešto na poleđini kartice. Ovo je jedna od mojih najdražih fantazija i snova, iako bih osobno više volio dugačke čarape kao i tajice, ovo je jednako dobro, hehe Nastavite pisati još priča!Možda bi sljedeći put mogao napisati dužu priču?.
Nastavili smo tako nekoliko sati, a onda je odjednom bila slobodna.Čim su je hulahopke odlučile vezati, odlučile su je pustiti. Zatim je polako, svaki od njih lebdio prema meni i obavio još jedan dio mog tijela, dok na kraju nisam zaglavio unutar sloja skupljenih tajica. Uzeo sam ključ iznad vrata i otključao ga, ušavši u sobu. A sada moja.

Svaki je par bio snažan, ali trnci dok se kotrljao na moje noge kao da ga kontrolira neka čarobna sila. Evo mog broja."Dala mi je posjetnicu. Ona to poriče. Odmah sam se počeo migoljiti, ali njezino bespomoćno stenjanje pretvorilo se u seksualno jaukanje, i gotovo odmah smo pronašli tijela jedno drugoga i počeli se trljati jedno o drugo na bilo koji način. Ovo je vrijeme kada bih inače dolazila kući i masturbirala, jer bi Tiffany izlazila iz stana i mogla sam provoditi vrijeme sama.

Pa sam prišao i dao joj se do znanja. Prišao sam vratima i pokucao alfa upoznavanje s Izraelom. -Tiff" Zamalo sam odjurila do prednjeg dijela trgovine, a onda se nonšalantno skliznula ispod stepenica.
Ušao sam u naš stan oko 15:45, s nekoliko sati pauze između nastave. Nisam znao, bio sam toliko očit da je pokušavala ne puknuti. Tiffany sam prvi put sreo dok sam kupovao u lokalnom trgovačkom centru. Valjda bih se trebao predstaviti.ja sam Chris.
Sigurno je osjetila moju nelagodu jer se brzo srdačno nasmiješila."Ne brini, znam samo što da radim s dečkima poput tebe. Također su mi povukli traperice i košulju, ostavljajući me da ležim gola na tlu pred svojom zavezanom djevojkom, nesposobna pomaknuti noge koje su bile u njezinim najlonkama. Predstavila sam se i pokušala ispustiti nekoliko koketnih komplimenata.
Posrnula sam i jedva izbjegla da se udarim glavom jer su se tajice koje sam nosila odjednom ukočile i čvrsto su mi držale noge, ne popuštajući se ni centimetar.