Uvršten u mornaricu izlazak s vojnim časnikom

Posada s pogodnostima da tako kažem.. Bilo je to gotovo kao da dijele njihov orgazam i dopuštaju im da podijele moj. Ned kaže da sam se spasio od Franka. Polako, unatoč njegovom ispiranju mozga i kontroli, odrastao sam i vidio što se događa. Moje tijelo mu je pobjeglo, ali na mnogo načina moj um je još uvijek bio okovan. Toliko sam dugo bila uskraćena za bezuvjetnu ljubav koju mi ​​Ned pruža, da zapravo i nije toliko iznenađujuće što ne želim o njoj razmišljati kao o samo privremenom prekidu u svom životu.

U svakom slučaju, pretpostavljam da mu to neće biti manje bolno nego što će biti za mene. Ali iskustvo je nadišlo samo još jednu rundu seksa s Nedom. Također se brine da sam previše emocionalno uključen i misli da se moram držati emocionalno otvoren za nekoga tko je prikladniji za mene. Tehnički, ono što mi je često činio nije bilo ništa drugo do silovanje;ali teško dokazivo kao takvo jer sam moj nedostatak pristanka potisnuo u interesu da ne dobijem batine. Nikad nisam čuo za gomilu mačkica. Znam što Ned stvarno voli uvršten u mornaricu izlazak s vojnim časnikom. Kako smo Ellen i ja svake večeri dijelili Neda na krevetu, neko je vrijeme postojala potreba za ovom nevjerojatnom intimnošću.
Mislio sam da ću samo jednom u životu poželjeti napraviti slaganje pičkica, ako je tako. Jednostavno nisam mogao vidjeti da me Frank uvjetovao da glumim i predstavljam se na potpuno neprivlačan način. Bilo je potrebno puno planiranja i tajnovitosti. Ned izražava iznenađenje kada to učinim ili čak da bih to želio. Nikad me nije nazvao ni debelom ni mršavom;jer bi to moglo biti nešto oko čega bih pokušao nešto učiniti. Ali ne vidim da je Ned prepustio Tash vrstu kontrole nad brodom koju je predao Issie ethan dolan datira glasine. Nema prtljage. Olakšavši se na noge, to je Ellen omogućilo da se skine sa hrpe, što je zauzvrat oslobodilo mene i konačno Tash. Pritisak je narastao sve do one noći kada se, koliko god se razmetao, nisam mogao ni natjerati Neda da me udari.
Usisao je sve što sam zaradio i potrošio na sebe;kritizirajući me što ne zarađujem više. To nas je troje puno zbližilo;kao da bismo pronalaženjem više u našim međuljudskim odnosima nekako mogli popuniti rupu nastalu Issienim odlaskom. Kad smo stigli do RIB-a, Tash je dojurila da u njega stavi dasku koju je nosila;savijajući se preko strane RIB-a na kojoj je trebao biti smetnji za postavljanje daske.
Osjećao sam kako su napeti i drhtaju;prvo u rastućem uzbuđenju, zatim u orgazmu. Odajem mu priznanje. Nekako je spoznaja da se Ellenin i moj najintimniji sokovi prebacuju između nas svaki put kad Ned mijenja tijelo samo povećala intimnost. Bio je posesivan, ljubomoran, dominirajući i ponekad nasilan.