Fragen aplikacija za upoznavanje

Prstima pipam kopču njezina grudnjaka i moj tvrdi kurac koji joj pritišće trbuh..
Prešao sam prstima oko njezinih strana dok je ona podigla ruke iznad glave, spuštajući ih natrag oko mog vrata dok su moje ruke kružile njezinim tijelom. Kao brucošu na fakultetu novac je uvijek tijesan;studentski krediti i stipendije idu samo do sada.
Nastavio sam spuštati njezine kratke hlače do nogu i pomogao joj da izađe iz njih prije nego što sam ih bacio na hrpu odbačene odjeće. Pa, možda ja mogu pomoći s tim!" rekla je dok je sjedala, raširivši noge dovoljno daleko da stane po jednu nogu na tlo sa svake strane stolice. " "Ohhhh sranje." Promrmljao sam dok je omotala ruku oko mog tvrdog drška i nagnula lice prema meni, wralupkajući usnama oko moje tvrde glave gljive. Sada klizite unutra i iz mene u isto vrijeme i imat ćete da svršavam začas!"Zaljuljao sam bokove, klizeći svojom tvrdom osovinom unutra i van njezine mokre mace dok sam jezikom nastavio dražiti njezinu bradavicu. Bolje da se vratim svom slikanju."Rekao sam dok sam se povlačio prije nego što sam učinio nešto zbog čega bih požalio.
Moj penis je postao još tvrđi u mojim kratkim hlačama dok sam umasirao ulje u njezine dupe obraze, radeći prstima prema dolje i oko svake kugle sve dok vrhovi nisu očetkali njezine usne.Čuo sam je kako je oštro udahnula dok mi je jedan prst klizio između njezinih sada masnih usana, uroneći u njezinu vlažnost."Bilo je lijepo, hvala!"odgovorila je dok sam skinuo ruke s njezine gole guzice."Molim."Odgovorila sam, poželjevši da mogu pronaći mjesto za drkanje;kvragu bio sam napaljen. Posegnuo sam za donjim dijelom svijetlonarančaste majice bez rukava koju je nosila preko para bijelih hlačica za hodanje. Hvala.
Izašao sam iz kratkih hlača i nespretno se uvukao na stolicu, penjući se uz njezino tijelo sve dok mi se tvrdi kurac nije zabio o njezinu mokru macu."Polako...uzmite si vremena!"gugutala je "Imamo cijeli dan ako želiš."Osjetio sam kako njezina ruka hvata moj kurac i trlja glavu oko svojih mokrih usana, šireći podmazivanje po mojoj glavi i zadirkujući vlastiti klitoris vrhom."Sad klizite u mene."Nagovarala me dok sam izvijao leđa i gurnuo kurac duboko u njezinu mokru macu."O da. Kroz čipkastu navlaku koju je na sebi imala preko nje sam vidjela da nosi jasni bijeli bikini i bila sam prilično sigurna da su tamna područja na prednjem dijelu njezina gornjeg dijela bila njezina areola koja se vidi, a ne moja mašta. Stisnite ih i igrajte se s njima.
Jako dobro!"stenjala je dok me puštala i pomicala ruke na moje dupe."Možeš sisati i moje bradavice ako želiš, to mi se jako sviđa."Nagnuo sam glavu prema dolje i usisao jednu od njezinih bradavica u usta, eksperimentirajući s klizećim jezikom oko nje kao što je to učinila na glavi mog kura."Ohhh da, samo tako fragen aplikacija za upoznavanje. Radila sam sljedećih sat vremena, a kurac mi je cijelo vrijeme ostao tvrd, a oči su gledale i moj rad i Amandu, pogotovo kad se prevrnula kako bi dopustila suncu da djeluje na prednjoj strani njenog tijela, što se nije trudila pokriti na bilo koji način. Otkopčao sam mjedeni kopču i zatim držao jedan kut materijala dok sam polako otkopčavao patentni zatvarač, a Vivian je uvlačila trbuh i zadržavala dah dok je patentni zatvarač škljocao jedan po jedan zub. Sada koliko je bila gola, pustio sam je da me odvede do stepenica na plitkom kraju bazena, gdje smo se spustili u ugodno hladnu vodu."Uhvati me ako možeš!"plakala je dok me je prskala vodom, a zatim je plivala prema drugom kraju bazena fraza koja znači spojiti se.

Bio je to moj treći dan da radim za Amandu Cook, farbajući šest metara visoku ogradu za privatnost oko njenog dvorišta. Nakon nekoliko kratkih minuta promijenio sam koju dojku sam sisao, nastavljajući maziti i izvlačiti njezinu macu. Moje prve mušterije bile su profesorice i supruge profesora, koje su me unajmljivale da radim neobične poslove koji jednostavno nisu bili obavljeni. Ulivši malo ulja na ruku, protrljao sam gornji dio njezine okrugle guzice, provlačeći prste ispod materijala dok je ležao na njoj."Samo naprijed i gurni ga dolje.
Osjećao sam da ću uskoro svršiti i htio sam je upozoriti, ali njezine su ruke povukle moje lice do njezine bradavice, a noge su se omotale oko mojih, njezini bokovi su se zabili u mene, tjerajući me duboko u sebe s vremena na vrijeme dok je ona povikao i dahtao. Vivian je disala dok sam hvatao njezine gaćice i polako spuštao sitni komadić materijala niz njezine noge, otkrivajući njezine tamnosmeđe kovrče na brežuljku i njezine mesnate usne. Polako sam povukao gornji dio s njezina struka, puštajući ga da se kotrlja iznutra prema van dok sam ga nastavio podizati, njezin se bijeli trbuh brzo širio prema prsima dok nije podigla ruke i uspio sam joj potpuno skinuti gornji dio. Uvijek brzo učimo."odgovorila sam kroz smijeh."Hmmm, nastavi tako i možda ću te naučiti više stvari koje trebaš znati.""O da!"Rekla je dok je zemlju svoju macu o moj penis."Za početak, kako bi me volio poševiti s leđa?""Mislim da to zvuči zanimljivo!"Odgovorio sam kad je pustila noge i gurnula me natrag. Pretpostavljam." Rekao sam, a stopala su mi još uvijek bila ukorijenjena na mjestu gdje su bila. Sunce je bilo visoko na nebu, a iako je bilo tek deset ujutro, temperatura je već porasla na preko osamdeset pet stupnjeva. Jednostavno se više nisam mogao suzdržati i tijelo mi se trzalo iznova i iznova, zabijajući moj kurac duboko u nju dok je izbacivao svoj ogroman teret nagomilane sperme duboko u njezinu macu, čineći je da plače još glasnije."DA DA!"plakala je sa svakim novim naletom sperme koja je preplavila njezin vrući tunel, sve dok se konačno nismo oboje srušili na stolicu, svaki od nas dižući se i dahćući."Zbog tebe. Ali to ne bi bila dobra ideja."Nadam se da se tvoj muž ne ljuti na mene što sam ti namazala ulje."– Ne brini, opet je izvan grada na nekoliko dana. Prešao sam prstima uz njezine noge i strane dok sam ustajao, sve dok prsti nisu pronašli elastiku njezina grudnjaka. Tiho je rekla."Ali čak i da nije, zašto bi se ljutio na tebe što si mi pomogao? Nismo učinili ništa čega bismo se sramili, zar ne?""Ne, valjda ne. Mislim, ne s donjim dijelom odijela.""Oh. Ležali smo neko vrijeme prije nego što mi je šapnula na uho da joj je vruće i da bi se baš htjela okupati. Njezine male, živahne grudi bile su prekrivene bijelim čipkastim grudnjakom, koji je postao otkriven kada sam povukao košulju dalje uz njezine ruke, a zatim konačno skinuo preko njezine glave.

Samo naprijed i odveži i to."Rekla je, nevino kao da me traži da samo stavim još jedan sloj boje na mjesto koje sam možda propustio."Uh sigurno."Odgovorila sam, pokušavajući ne dopustiti da se nervoza odrazi u mom glasu. Trebalo joj je samo nekoliko trenutaka da nas pomakne pa je bila okrenuta prema rubu bazena, savijena u struku sa svojom macom tik iznad razine vode stajala je na najnižoj stepenici."Sad stavi tu ogromnu motku u mene!"praktički je zarežala. Nisam se imao prilike povući.""Ahhh. nakon što sam ga zadnjih dana gledala kako radi u dvorištu, kako ne bih? Mislim, pogledaj to tijelo!""Izgleda prilično seksi, a Bože kakav kurac!"Odgovorila je, govoreći o meni kao da nisam ni bila tamo, samo nekoliko metara od nje."Pa, zašto nam se ne pridružiš u bazenu. Odbacio sam žice u stranu i vratio se uljem prema njezinim leđima, trljajući ih i uzimajući puno dulje nego što je vjerojatno bilo potrebno."Sve gotovo!"rekao sam, spustivši bocu na tlo."Ohhh, to je bilo tako lijepo. Hoćeš li biti draga i otići malo niže?"Upitala je, nježnim i slatkim glasom."Hm, ne mogu.