Nlp dating značenje

Ispustila je prigušeni jek dok se trgnula od iznenadnog napada na svoj najprivatniji dio. Nikada nije bila špricer, ali za sve postoji prvi put.
Bilo bi dobro imati nekoga uz sebe da me obavještavate o svim onim čudnim imenima koje koristite iz mornarice.""Da draga."Komodor je odgovorio dubokim uzdahom.– Bolje da požurimo ili ćemo zakasniti nlp dating značenje. On će biti postavljen u tvoje osoblje kao tvoj osobni asistent.""Draga, ne koristim štap, a još manje štap, osim ako ne planinarim.""Nema veze draga, ja ću obaviti papirologiju, a on će biti na bolničkom brodu kasnije danas.""Dobro, bit ću tamo još tjedan dana i onda ću obići nekoliko onih velikih brodova sa svim avionima na njima, a onda slijedi obilazak te podvodne stvari.
Osjećao je kako mu se slijeva po unutrašnjosti hlača. Pitala se je li to još jedan napad morske bolesti, ali nije osjećala isti.
Nije da išta nije bilo u redu s njezinim položajem u ovom trenutku. Ušao sam kroz ta vrata misleći da je toalet i završio ovdje.

Srce mu je bilo u ustima i trebao se onesvijestiti. Komodorova žena nije mogla vidjeti, nije mogla čuti, sve što je mogla učiniti bilo je osjećati i to je bilo više nego dovoljno.
Osim toga, mislio je da će je vidjeti dosta spuštenih ruku, na palubi ili na krevetu ili bilo gdje drugdje što može zamisliti. Kako i zašto je ona tamo nikad mu nije palo na pamet. Mogla je čuti škripanje od svog seksa dok je zabijao kurac kući poput dobro podmazanog klipa.
Pomorac treće klase Angle Bentley jebao je komodorovu ženu u rep na lepezasti rep. Usput, što radiš ovdje?"upitao je komodor."Pregledao sam trpezariju kada sam se spustio s dozom morske bolesti. Njegovi su bokovi tako slasno udarali po njezinu guzicu i udarao je u mjesta kojima se Commodore nije mogao približiti ni u najluđim snovima, ni njezinim.