Upoznavanje u indiani u osnovnoj školi

Ako je bio uzbuđen, to je vrlo dobro skrivao jer ništa nije odavalo njegove prave emocije, ništa nije prodiralo u njegovo ravnodušno lice. I Robert i Kathy su se ovaj put sastajali na ravnopravnom terenu.

Znao je koliko bi mogla postati divlja njegovim suptilnim zadirkivanjem u javnosti. Pogled joj je bio ravan i nepopustljiv, bila je svjesna moći koja se igra između njih. Tvoja je pozornost previše opuštena i nedisciplinirana.". Kretala se duž dugačke, zakrivljene, plišane sofe presvučene baršunom koja je sjedila vrlo blizu njega. Zatim su mu oči spustile ispod njezine uske haljine, promatrao je pokret svoje ruke kroz njezinu tkaninu dok se igrao s njom.

Na trenutak nitko od njih nije progovorio. Gotovo se istog trenutka grčevito trznula na njegov dodir i zastenjala. Skinuo joj je povodac, dok joj je naredio da ostane u svom položaju upoznavanje u indiani u osnovnoj školi.

Pustila je to, samo da bi mu šapnula na uho: "Ali naravno, Roberte, onda kako želiš."Kathy je nastavila govoriti dok su njegovi prsti milovali osjetljiva stražnja strana njezinih koljena."Prošlo je otprilike četiri mjeseca nakon našeg dogovora da prekinemo sve naše intimne odnose. Znao je da ga ona pomno promatra i namjerno je spustio oči kako bi besramno zurio u njezine pune grudi koje su se buntovno gurale kroz njezin uski svileni gornji dio. Pitala se je li on danas nosio kakvo donje rublje, za razliku od nje, ona danas nije nosila gaćice kopirajte i zalijepite poruke za upoznavanje na mreži. "Zanimljiv razvoj događaja", promrmljao je Robert, skenirajući lice svoje bivše robinje dok je sjedila nasuprot njemu nakon ručka u njihovom ranom poslijepodnevu ispijajući čašu vina.
Zvučalo je iskonski , nesputano i provokativno.""Čovjek je izašao do srednjeg središta očišćenog prostora. Držao je uzicu. Nagnuvši se naprijed, uzela je njegovu ušnu resicu između svojih crvenih usana i nježno je sisao, ne mareći hoće li je drugi vidjeti.
Kathyni su se prsti bolno zgnječili oko sada prazne čaše, nadajući se i pokušavajući je izblijediti pokazujući sve veću želju na licu. Njezin miris parfema zahvatio mu je nosnice.

Povremeno, njegovi prsti sklopljeni u njezino meso polako ga gnječe s osjećajnim pobuđujućim dodirom. Nastavljajući Robert je rekao;"stvari koje su ostale neizrečene služe kao podsjetnik - i postaju mehanizam za žaljenje ili ispriku."Malo se zaprepastila njegovim prvim dodirom, brzo se oporavila. Roberte, nemoj stati."Ponovno je pocrvenjela gledajući ga. Kapci su joj bili napola oguljeni. Okrenula ga je dok ga je gledala, a da ga nije fizički dodirnula."Da te poštedim svojih podataka?"tiho je upitala Kathy. Robert je vrlo tiho promrmljao;"Dobro je što postoje dugački stolnjaci", jasno je iznio svoje namjere.odgovorila je Kathy;"Ahhhhh, da, stvarno dobra stvar.

Ponovno se trznula grizući usnu. Njihov stari poznati kutak bio je vrlo slabo osvijetljen čak i na jakom dnevnom svjetlu. Nisam želio vidjeti redovite koje smo poznavali; to je postala jedna od onih stvari kada sam otišao sam.

Odmah se spoj između njezinih dugih nogu proširio, moleći za njegov žarki dodir. Nastavljajući ovim obrascem, prestao je povremeno promatrati njezino lice. Na njezino iznenađenje s velikim zadovoljstvom Robert je bio jako uzbuđen. On povukao ruku, pogledao je u bijesu i zalajao: `Nisam li ti rekao da šutiš?'" "Jecala je i zadrhtala, konačno uspjevši prigušeno 'Da' na njegov zahtjev za lajanjem. Obje su te osobe očito često vježbale.