Najbolji spoj u los angelesu

Hvala mojim dvjema urednicima i prijateljima koji čine moje priče puno boljim čitanjem, LadyCibelle i Techsan.

Mislio sam da je bolje ustati i očistiti se nakon pijanog sna. Ćao, mama."Čuo sam jednostrani razgovor i pitao Connie što Sandy ima za reći."Mama je rekla da se osjeća predivno i da će doći kući nakon tuširanja. Vjerojatno to ionako nisam htio čuti. Što si učinio? Što planiraš večeras?"Pogledala me i zurila: "Kako to, dovraga, misliš ovako razgovarati sa mnom.

Ispričat ću ti cijelu jebenu priču. Rekao sam im da imamo još jednu svađu, ali ona će to preboljeti. Bila je to najduža noć na poslu za mene. Nitko se nije javljao, a nakon trećeg puta dobio sam signal zauzeto. Terry i njegova žena dolaze večeras kako bi zamijenili partnere. Tada sam shvatio da za muža rogonja moraš biti mala majka -jebo te.

Još nismo razgovarali o njenom putovanju. Učinila sam to da ti pokažem što bi se moglo dogoditi ako učinim ono što si tražio. Nasmiješila sam se i pokušala se ponašati kao da znam za Sandyjev plan. Je li mislila na mene ili na nekog drugog?Nisam se mogao sjetiti svega što je rekla.
Brzo sam odgovorio. Sljedećih je dana život bio hladan i nije bilo vrijeme. Ed, moj svekar, poljubio je Sandy za rastanak i rekao da će sutradan dovesti djecu kući nakon utakmice.
Sljedećeg jutra djeca su ustala rano kao i obično. Trebao si otići, tata, ja ću stati uz mamu u ovome."Mali je bio u pravu najbolji spoj u los angelesu. Pokušavao sam nazvati i uvijek je bilo zauzeto. Nisam mogao izbaciti vizije iz glave. Vidi je li me briga."Zašto sam ovo rekao?Jesam li imao smrtnu želju za svoj brak?Otišao sam do vrata spavaće sobe da se ispričam kad sam je čuo kako plače iznutra. Možda sam ja bio financijski podupirač , ali Sandy je bila okosnica obitelji. Ušla je i pogledala me, a zatim se okrenula."Možda kasnije.

Bože, jesam li ikad zajebao. ona kaže muškarci? Oh, Bože, postao sam nered.

Tata, možeš li nam pokupiti pizzu?Pričekat ćemo te", upitala je Connie. Čovječe, stvarno bih volio da mogu vratiti sve što sam rekao fragen aplikacija za upoznavanje.